Arama sonuçları: *

1. A

CBR 125 r koku ve duman sorunu

1642176399 600 km oldu yağı degiseli yarın tamirciye goturcem peki bişey sorcam yağ yakiyosa pistonda agirza olabilirmi yoksa sadece conta sekmanmi degisir
  2. A

CBR 125 r koku ve duman sorunu

Arkadaşlar öncelikle sa benim 61 k kilometrede CBR 125 r im var motor şuan kış ayındayız malum dışarıya çıkarıp ısıtmaya başlayınca ilk marş verdigimde beyaz duman sonrasında devir yukseltikce beyaz duman atiyo ve bu duman atma olayı motor isinana kadar azalarak devam ediyo bide artı olarak...
  3. A

cbr 125 r zincir seti

https://urun.n11.com/yedek-parca/honda-cbr-125-zincir-disli-seti-cbr125-on-arka-disli-zincir-P468880449 bu dişli zincirsetini kullannan varmı veya önerir misiniz?
  4. A

benelli bn 125 Alınır mı?

sa benelli bn 125 motoru ile ilgili fazla bi bilgim yok italyan mali yaziyo ama galiba cinliler uretiyo diye biliyorum bilgilendirirseniz sevinirm
  5. A

a1 ehliyet icin motorsiklet onerisi

mondial kd 125 f ile ilgili bi bilgin varmi reis
  6. A

ben r6 alicam satten ya :D 1636454365 ben onu dusundumde cok kucuk diyolar boyum 1.83 kilom 77
  7. A

reis o motoru biliyorumda mondiale nekadar guvenilir bilmiyorum ama bu butceyle cin mali alicam gibi duruyo
  8. A

sa oncelikle a1 ehliyetimi 2 3 ay sonra alicam suan motorsiklet ariyorum piyasada epey pahali aradigim motorsikletler naked veya ss ariyorum butcemde 15 bin civari 125 lik almamlazim ehliyete gore ama 125 liler 250 liklerle ayni 250 likten baslasam bi ayagim cukurda baslarim 125 lik olarak...
Top Bottom