Arama sonuçları: *

• Users: Asag
  • In Motosiklet
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Asag

Başlangıç için motor önerisi alabilir miyim?

https://www.mondialmotor.com.tr/model/touring-motosiklet/125-drift-l
  2. Asag

Bajaj Pulsar Markası Nasıl

Gayet iyi marka.
  3. Asag

KTM Duke var.
  4. Asag

Dostum piyasayı bayadır takip etmiyorum ne desem yalan olur, bulmaya çalışacağım.
  5. Asag

Yetkili servisleri oluyor.
  6. Asag

Bence Japon. NS200 al geç.
  7. Asag

Yamaha'nın parçaları hem pahalı hem de o motora o para çok, NS200 hayırlı olsun en mantıklı seçim. :)
  8. Asag

125cc alırsan dediklerine sahip olamazsın, çoğu 105-110'da kesiciyi devreye sokuyor. 1607768516 NS200 al bence.
  9. Asag

NS200 de kaliteli, bütçen de aşırı yüksek değil. Bak 125cc alırsan pişman olursun, NS125 kullandım motor gitmiyor.
  10. Asag

Evet attığın Yamaha daha iyi ama 125cc. NS200 daha iyi bir seçim bence. Hiç 125cc motor sürdün mü hayatında?
  11. Asag

Neden özellikle sıfır? Mutlaka sıfır olacak diyorsan da NS200 bakabilirsin o bütçeye olması lazım.
  12. Asag

Güzel ama fiyatını haketmiyor. Madem A2 ehliyet alacaksın 250cc al bari en düşük. Mondial'in Pulsar'dan kötü olduğunu biliyorum zaten de daha 125cc alacaksan 20-25K vermek mantıklı değil bence.
  13. Asag

125cc sport alınmaz. Cross ya da naked daha iyi olur bence.
  14. Asag

Ehliyetin varsa NS200 öneririm. Yoksa ve hız yapmayacağım diyorsan NS125 olabilir aslında. Bir de bunu kullandım, biraz fazla hafif ama daha ucuz NS125'ten. https://www.mondialmotor.com.tr/model/touring-motosiklet/125-drift-l
  15. Asag

Yol crosslarından.
  16. Asag

NS125 kullandım ama önermiyorum. Gitmiyor aga. 1607766221 125cc alacaksan cross al.
Top Bottom