Arama sonuçları: *

1. Asansörcü

Motosikletten gelen ses

Motorcu krank degil, subaptan veya egzantrik zincirinden geliyordur dedi. Zincirdense ne olur? Nasil bi sikinti yasarim?
  2. Asansörcü

Motosikletten gelen ses

Herkese merhaba. Motosikletimden bir süredir garip bir ses geliyor. Fark ettiğim bir performans kaybı yok, aküm zayıf olduğu için marş biraz zor dönüyor. Titreşim sanırım biraz arttı, kalkışlarda da sorun yaşıyor gibiyim ve motor normalden fazla yakıyor gibi. Subaplardan olabileceğini düşündüm...
  3. Asansörcü

70K motosiklet önerisi

TVS Raider 125 varsa bu fiyat bandında olabilir, Drift L de olabilir ama hizli butce ekleyip satip daha ust bi model alabilirseniz daha guzel olur.
  4. Asansörcü

Motordan tak tak ses geliyor

Hocam yine de nerden baksaniz 10-15 bin tutacak. Su siralar o kadar param yok :')
  5. Asansörcü

Tesekkur ederim hocam. Baktiracagim subaplara.
  6. Asansörcü

Hocam geçen sene kontrol ettiğimde yağ makstaydı. Yağsız kaldığını zannetmiyorum. Subap sesi aklıma geldi çünkü soğukta zor çalışıyor ve dengesiz çalışıyor biraz. Plastik parça mı, değil mi diye düşündüm fakat düzenli olarak vidaları ve plastik aksamı kontrol ederim.
  7. Asansörcü

Merhabalar. Motosikletim rölantide çalışırken yağ haznesinin ordan tak tak şeklinde ses geliyor. Bir süredir geliyor doğrusu. Yatak sarmış olabilir mi? Ek olarak, stop ettikten sonra egzozdan pof diye sıkışmış hava atar gibi hava atıyor. Sesi elimden geldiği kadar çekmeye çalıştım, aslında...
  8. Asansörcü

Bu rengi ruhsata nasıl işletebilirim?

Teşekkür ederim.
  9. Asansörcü

Tamamdır teşekkürler.
  10. Asansörcü

Yani polis çevirip de git yeniden vize yap ceza yazıyorum demez değil mi?
  11. Asansörcü

Merhabalar. Motosikletimi aşağıdaki videodaki renkle kaplayacağım. Bu renk olmasa bile benzeri olabilir. Bu rengi ruhsata nasıl işleteceğim? Ağustosta vizem var.
  12. Asansörcü

Seydişehir'de feci motosiklet kazası: 1 ölü

Bugün saat 2 civarında Konya'nın Seydişehir ilçesindeki Etibank yolunda motosiklet sürücüsü Buğra S. kaza yaptı. Kazada, sürücü Buğra S. olay yerinde hayatını kaybetti. Tanırdım kendisini. Henüz 21 yaşındaydı, kendisiyle beraber motosiklet sürmüştüm. ZX6R motosikleti vardı, çok hevesle aldı...
  13. Asansörcü

Motosikletim çalışmıyor

Dostum videoda bujiyi değiştirdiğimi, karbüratörden de yakıt gittiğini söyledim. Burada gelip boş yanıt yazmak yerine direkt konuya girme. Senin bu yazdığın yorumun bana da faydası yok, sana da faydası yok. İllaki bilgin birisi çıkıp diyecektir, bujiyi yanlış takmışsın, ateşleme yok veya yakıtı...
  14. Asansörcü

Motosikletim çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba. Motorumun bujisi arızalı diye düşündüğüm için buji satın aldım, D8EA kodlu. Bujiyi değiştirdim fakat halen motorum çalışmıyor. Bana ateşleme yok gibi gelmişti, yeni buji çatır çatır ateşliyor. Fakat motosikletimi yine çalıştıramadım. Karbüratöre giden hortumlarda yakıt var...
  15. Asansörcü

Yamaha bujisi farklı motora uyar mı?

Herkese merhaba arkadaşlar. Elimde bir scooter var, 250CC. Motorumun yedek parçasını bulamıyor ve temin edemiyorum, bu yüzden NGK'nın XMAX 250 için ürettiği bujiyi alacağım. Motosikletimin 3 defa bujisi değişti, hatta geçen hafta tekrar değişti buji lakin bugün tekrar arıza yaptı ve artık iyice...
  16. Asansörcü

Motosikletimin hava filtre kazanından gelen ilginç sıvı

Selam herkese. 2011 model, karbüratörlü bir scootera sahibim. Scooterımla kaza yaptıktan bir türlü ayarı ne ben ne tamirciler tutturamadı. Karbüratör ayarı çok kısıktı, yükselttim ve rölanti seviyesini 1400-1500 devire getirdim. Ardından motordan efsanevi bir çiğ yakıt kokusu gelmeye başladı...
  17. Asansörcü

Kaza sonrası kamera görüntüleri verilmiyor

Arabanın önüme kırdığını hatırlıyorum, sonrasında gözümü açtığımda yerdeydim zaten.
  18. Asansörcü

Arkadan vurmadım, sağ tarafından vurdum. Arabayla aynı şeritte değildik, önüme kırdı.
  19. Asansörcü

Teşekkür ederim, olayı saçma sapan yerlere çekmeden düzgünce cevap veren tek kişisiniz.
  20. Asansörcü

Kaza yaptıktan sonra bayıldığım için kaza anını hatırlamıyorum. Motosikletle yaptım ve kaskım yoktu, kafamdan darbe aldım. 1667500706 Evet, benim. İki forumu da kullanıyorum. 1667500740 Yok hocam sarhoşluk falan değil kaza anında arabaya çarptığım ve kaskım olmadığı için kafama darbe aldım...
Top Bottom