Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

Annem ve babam motora karşı motor almak istiyorum ne yapabilirim

Bende istiyorum motor almayı Racing motor durumum var şükür. Fakat ailem 26 yaşında olmama rağmen buna karşı. Nedeni daha önce kaza yaptım. Ne olacak bi defa oldu dikkat ederim diyordum, kız arkadaşıma 50cc'lik motor aldık. Dün bi olaya şahit oldum. Arabayla gidiyorum kız arkadaşım arkadan...
  2. Beşiktaşlı Reyna

Kazalı Motorsikleti Ucuza Toplama (RKS Titanic 150-S)/Ucuza Motor Sahibi Olabilmek

Zamanla onuda yaparsın bence çünkü muayene'ye de gireceksin bi süre sonra renk farklı olduğu için belki sıkıntı çıkarabilirler. Ama cidden güzel emek var ellerine sağlık
  3. Beşiktaşlı Reyna

Kazalı Motorsikleti Ucuza Toplama (RKS Titanic 150-S)/Ucuza Motor Sahibi Olabilmek

Çok iyi olmuş ellerine sağlık bide boyasan 10 numara olur
  4. Beşiktaşlı Reyna

Motosiklet kazası yaptım

Ecel diyelim kankam. Benim bir arkadaşım 1-2 ay önce kaza yaptı, yerde sürüklenip dereye girdi. Kol bacak kırık hareket edemiyor tabi. Kaska su doluyor ve su dolduğu için kaska boğularak ölüyor.
  5. Beşiktaşlı Reyna

Öneri Başlangıç için motorsiklet

Bence ilk 50CClik motorlarla başla sonra yükselt
  6. Beşiktaşlı Reyna

2 motor arasında kaldım hangisini önerirsiniz ?

Wingin bi kaç sorununu gördüm vazgeçtim açıkcası revival aldım şuan sıfır 1635924056 10 bin tlydi sıfır revival aldım :)
  7. Beşiktaşlı Reyna

Ayol motoru ne alaka ?
  8. Beşiktaşlı Reyna

Bu tarz bi motor istemiyorum knka açıkçası nostalji tarzı istiyorum. Ve kız kardeşim de sürecek o yüzden
  9. Beşiktaşlı Reyna

Youtubede video izledim wing 0 daha 59KM'de çalıştırmaya çalıştı sahibi ama çalışmadı :D Dakika 11'den sonra izleyebilirsin 1635767231 Evet sağdaki daha hoş görüntüsü var. Soldaki nostalji ve daha çok tutuluyor parçası daha uygun daha çok bulunuyor
  10. Beşiktaşlı Reyna

Revival çok tutuluyor ve nostalji gibi durduğu için açıkcası onu istiyorum
  11. Beşiktaşlı Reyna

Arkadaşlar merhaba 2 motor arasında kaldım hangisini önerirsniz ? 1. Fotoğraftaki Mondial revival 50cci çok tutulan model şuan çoğu insanda bulunan model. 2. Fotoğraftaki Mondial wing 50cci Pek etrafta görmesem de özellikleri çok iyi + bacak arasında torpido var ve dijital göstergeler mevcut. Ve...
  12. Beşiktaşlı Reyna

İlk motorumu almayı düşünüyorum tavsiye istiyorum

Cidden yaşla CC ne alakası var Ben de anlamadım motor Ehliyetim yok diye belirtiyorum yorumlarda adamlar hala bana 100 CC motor atıyor motor Ehliyetim olsa ve maddi durumum da olsa zaten 50cc motora bakmam ama anlamıyorlar işte 1635590859 , iri biri değilim 180 boy 55 kiloyum hız yapmayacağım...
  13. Beşiktaşlı Reyna

R25 kullandım CBR kullandım CFR kullandım. Motor ehliyetim yok bu 1 İşe gidip gelcem maddi durumum yok onun için bunu istiyorum. Yorum yapmadan önce karşılıklı düşün kardeşinde dikkat etsin. CBR ile kaza yaptım hastanelik olduk 2 kişi 1635583586 O sorun değil zaten fazla süremicem işe idip...
  14. Beşiktaşlı Reyna

En fazla işe gelip gidicem 8 km falan, hızı önemli değil motorla çok hız yapmayı da sevmiyorum korkuyorum önceden tecrübem var kazada 1635576245 Çok hız yapmicam zaten kanka en fazla 50 gideceğim yer iş yeri 8 km civarı eve onun için düşünüyorum
  15. Beşiktaşlı Reyna

24 yaşındayım ve ne alakası var CC'ile yaşın ? Keyfimin de kahyası mısın. Sadece motor hakkında öneri istiyorum
  16. Beşiktaşlı Reyna

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarı satıp motor almayı düşünüyorum yaklaşık bütcem 8,500 arası. Aklımda Aklımda bu motor var. ? Sizce alınır mı renk ve görünüşü hoşuma gitti.
Top Bottom