Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

Yardım Honda CB125F alınır mı?

CB'ler düşündüğün kadar kaliteli değil. Yani bir honda kalitesi yok o motorlarda ama iyiler. Benzer fiyatlarda YBR var.
  2. Berk Atmaca

Parçaları Drift L'den ucuz valla :d 1724347054 Bütçe varsa girmesin hocam. Parçaları pahalı kalıyor.
  3. Berk Atmaca

Yamaha YBR 125 öneririm. Daha sağlam makine. Ben drift l aldım memnunum ama bir Yamaha YBR değil mesela.
  4. Berk Atmaca

0 çin mi 2. El japon Motor mu

Şahsen benim bir sonraki motorum olabilir. He şans yüzümüze güler r25 buluruz alayını deleriz (!) ama suzukide üzecek bir motor değil. Hem japon kalitesi de var. tek eksisi top speed. Blok olarak daha sağlam diyen ustalarda var aynı kalite diyen ustalarda var orası tartışılır.
  5. Berk Atmaca

r25 ile arasında 10-15kg falan var. Çokta ağır kalmaz.
  6. Berk Atmaca

Suzuki GSX-R 250. Hem japon hem başlangıç için fazla hızlı değil hem racing.
  7. Berk Atmaca

Ns200 öneririm. 150-160k arasında bir fiyata bayiden çıkıyordu. ABS + CBS var. Su soğutmada cabası. Başlangıç için grenajlı motor almanızı önermem. Tecrübeniz az olduğundan illaki küçük kazalar olacak sonuç olarak 2 teker. Çok fazla masraf edersiniz. 250sr'ın grenaj fiyatları japonlar kadar...
  8. Berk Atmaca

50cc den 80cc ye yükseltilen motor hangi sınıf ehliyet ile kullanılır

Ruhsatta neyse o. 80cc olduğunu ölçemezler ya
  9. Berk Atmaca

Öneri Hangi motor daha iyi

Şimdiden hayırlı olsun hocam. Tekerinize taş değmesin, keyifle sürün ve her zaman dikkatli olun.
  10. Berk Atmaca

Servise gideceksin. 15k ekleyince kalite arşa çıkmıyor. Çin malı hint malı diyenler haklı evet ama bu paraya bunlar var ve 125cc bir motora kalkıp da o kadar para vermem. Başlangıç motoru için ideal. Tekrar yazıyorum o fiyata en iyisi TVS Raider. Ama şunu beliteyim O FİYATA. Bulabilirsen 2...
  11. Berk Atmaca

En iyisi mi bilemem hocam ama fiyatını hakediyor. Bende Drift L var. Frenlerinden dolayı aldım gittiği kadar duruyor birde CBS cabası tabii. Raider daha süratli ve parça kaliteli (manet grenaj vs) daha sağlam ve işçilik daha iyi. Motor olarak ikiside benzer yapıda. Yağını bakımını aksatmazsan...
  12. Berk Atmaca

Raider al. Üzmez.
  13. Berk Atmaca

Raider al geç ikisi arasında. Drift L düşünürsen frenler daha iyi. Raider daha hızlı ve parça kalitesi daha iyi. Block olarak ikisi de benzer yapıda bence.
  14. Berk Atmaca

Öneri YAMAHA MT 125 217.000TL

Bajaj grubundan ns200 alırım. Hem daha güçlü makine hem çin kadar dandik değiller hem naked. Tabii japon kalitesi tartışılmaz ama bence 125cc makineye o para verilmez. Az daha koyar 2. el temiz mt25 bakardım şahsen.
  15. Berk Atmaca

125 CC' ye Kadar olan motorları B Sınıfı ehliyetin kullanabilmesi

B ehliyete sahip olma sürene göre değişiyor. Öncelikle motosiklet kullanmak için en az 2 sene B ehliyete sahip olman gerekiyor. 2 seneyi doldurduğun vakit veya hali hazırda 2 yılı geçmiş bir B ehliyetin var ise sürücü kurslarına gidip eğitim alman gerekiyor. Yine de siz sürücü kurslarını arayıp...
  16. Berk Atmaca

10w-40 motor yağı orijinal mi?

Ne marka yağ önerirsin? Suanda castrolün 15w-40 yağı var
  17. Berk Atmaca

10w-40 motor yağı orijinal mi?

Dostlar Drift L motorsiklete sahibim. Yağ bakımı yaklaştı bende yağ fiyatlarına bakıyım dedim. Şöyle bir ürün buldum. 180tl çok ucuz değil mi? Sahte olup olmadığını nasıl anlarım? Dandik yağ almayalım giderayak. ÜRÜN
  18. Berk Atmaca

A2 ehliyet sınavından geçtim. Trafiğe çıkabilir miyim?

Hocam antalyaya gidicem, motora en az 3 ay sonra kavuscam, bosuna aldık şuanlık :ddd
  19. Berk Atmaca

A2 ehliyet sınavından geçtim. Trafiğe çıkabilir miyim?

Dostlar sabah 10.20 de A2 için direksiyon sınavına girdim ve başarılı oldum. Trafiğe çıkabiliyor muyum şimdi? A1 var zaten ama 200cc motor ile trafiğe çıkmam gerekiyor. Çıkabilir miyim?
Top Bottom