Arama sonuçları: *

1. CFK’

Kuryelik için motor önerisi

Bütçe max 80.000 ise kesinliklikle ama kesinlikle bayiiden 81.000TL kampanyalı dio almalısın. Veya ikinci elde düşük kmli 2000 geçmemiş 70-75 bandında da dio bulursun. Spontini almak yapacağın en büyük hata olur.
  2. CFK’

Çok kararsızım 4 motor arasında kaldım

Kıbrısta oturuyorum dediği için öyle bir öneride bulunayım dedim belki aklı kayar. Ama ben bu belirtilen modeller arasından kesinlikle 650R tercih ederdim. R7den çok daha tok duruyor bence.
  3. CFK’

Çok kararsızım 4 motor arasında kaldım

Bileğine güveniyorsan patlamayacaksan R7 alabilirsin, ama bu söylenilen modellerden 650R tercih ederdim ben şahsen. RS660 bloğundan sıkıntı yaşama ihtimalin var, arkadaşım yaşadı tecrübeyle sabit. R9 bekleyebilirsin bak aslında o çok güzel olacaktır bence.
  4. CFK’

Motosiklet zincir yağı önerisi

Bir tane içi boş bir fısfıs başlıklı bir şişe bul onun içine benzinlikten rica et mazot doldurt içine çok alsın diye büyük bir şişe seçmeye özen göster, sarı güç şişesi uygun onun için. Sonra kendine bütçene uygun bir zincir yağı al ben Aytemizlerde bulunan würth kuru zincir yağı kullanıyorum...
  5. CFK’

Egzoz cezasi kac tl ?

Ettiğin uğraşa değmez boşver derim :D Muayenesi, çekicisi, meni kaldırması falan dert bunlar. Çekici de bölgeden bölgeye değişiyor 1500-2500 arası. He illa takacam dersen sen bi 10k kenara ayır
  6. CFK’

VOGE R125 MOTORSİKLET h.o ? g.o ?

Hepsini okumadım taksidi görmedim.
  7. CFK’

Düşünce yanlış birisi gelip olduğu yerde de düşürebilir veya durduk yere bir arıza da verebilir. Sonuçta yeni motor o yüzden kroniği bilinmiyor olabilir. NK'da başına ne geleceği belli en azından 2019dan beri piyasada. Aldıktan sonra nasıldır demek de saçma olmuş bişi olmaz tecrübe edinirsin en...
  8. CFK’

Ama o paraya ben olsam sıfıra yakın ns200ug bulunabilirse dominar 250 veya illa 100cc klasmanında alınacaksa tvs rtr 200 vitesli zorunlu değilse pcx tercih ederdim.
  9. CFK’

Ehh orası öyle de sıfır motoru millet alıp satıyor 250nkyı o paraya :D Sessizce profile gir 🤫 Maşallah hocam.
  10. CFK’

Eee tamam sürüyorsun da artık hayırlı olsun demek düşer bize. Güle güle kullan dostum, tekerin düz bassın.
  11. CFK’

Geçmiş olsun hocam cfmotodan farkı olmaz. Ama CF daha mantıklı en azından piyasası var satabilirsin. Bunu satabilmek için çok çok ucuza vermen gerek. Almadıysan alma derim. Bütçe nedir?
  12. CFK’

Arora atak 249 ehliyet gerektirirmi

Ehliyet fiyatlarını bilmiyorum. Bölgende bulunan 5-6 kursu arayıp fiyat iste. Kurs ücretleri, sınav ücretleri ve harç ücretlerini sor. Tam hatırlamıyorum ama ortalama toplam maliyetin 7-9k arası olur sanırım. Motor olarak da tam fiyatlara hakim değilim ama RKS Spontini bak. Motordan anlayan...
  13. CFK’

Arora atak 249 ehliyet gerektirirmi

Evet, gerektirir. B veya min A1 ehliyete sahip olmalısın. Ve bence bu modeli almamalısın bu tip motorlar genelde ya elde kalır ya da ölü fiyata vermen lazım ki satılsın. Bütçe belirtirsen ve yaş öneride bulunalım. Ayrıca kullanım amacı nedir?
  14. CFK’

Yeni motosiklet aldıktan sonrası hemen uzun yola çıkılır mı?

Motorun en önemli aksamı yürüyendir de. CF Motonun bloğu çok iyi mesela neredeyse hiç sorun çıkarmıyor (400nk hariç). Ama ya elektriksel sorunu olur ya benzin şamandırası bozulur, ya ekran çatlar, ya ekran bozulur, ya radyatör bozulur, ya devirdaim bozulur, ya amortisör bozulur. Her türlü şey...
  15. CFK’

Hocam iyi bir motorcu ve benden fazla tecrübeniz olduğuna eminim ama inanın bana hiç bir kalite kontrol yapılmıyor. Bayinin insiyatifine kalmış. 50cc kullanıp da teker vidasının yerinden çıkıp koptuğunu da gördüm çinin en kalitelisi dediğimiz cf motonun 150nk, 250nk, 250sr modelleri ile de çok...
  16. CFK’

Sıfır motorda sorun çıkarmaz harici katılıyorum hocam. Çin malında çok da kontrol etmiyorlar trafiğe çıkışına uygun mu değil mi diye toplayıp geçiyorlar. 4 sene cf moto, ondan öncede hint kullandım. Japon ve hint tarafından (belli markalar) harici motor alınmaz başınıza bela alırsınız.
  17. CFK’

Zorunlu Trafik Sigortası Fiyatları

Bana nedense sigortam.netten çıkmıyor hata veriyor quick 2 sene önce ucuzdu şimdi çok çıkıyor diğer firmaları da sigortacılardan falan sordurdum en ucuzu garantiden çıktı. 2 motoruma da ordan yaptırdım ben. Normalde seneden seneye ucuzlaması lazım her sene üzerine 1 1 koyuyor :D
  18. CFK’

Zorunlu Trafik Sigortası Fiyatları

Garanti hesabın var ise oradan bak daha düşük çıkıyor genelde. En son kampanya vardı.
  19. CFK’

Motosiklet almak istiyorum önerileriniz?

250sr bakabilirsin o zaman.
  20. CFK’

Motosiklet almak istiyorum önerileriniz?

Önerimdir https://youtube.com/playlist?list=PLwkhjyk_a0tqstvZIflkx0J49AgZV6rIQ
Top Bottom