Arama sonuçları: *

1. Caitlami

RKS 125r alınır mı? Motor önerisi

Drift 1736970252 Bizzat arkadaşımın
  2. Caitlami

Çin motoru iyi diyen yok şuan o paraları vermek mantıksız bence adam a 2 alınca zaten yükseltecek ucuz yollu gayet işini görecek motor drift şuan sanki açacağı masraf 40 50 bin lira taş çatlasa en fazla 10000 km yapsa a2 alana kadar ne çıkartabilir ki çevremde çok var kullanan ne olur tel...
  3. Caitlami

Reis biliyoz çin kötü bendede var ama sen drift al en azından piyasası parçası var zaten yetmicek sana belli süre sonra kolay, hızlı satarsın geçersin mt ye a2 alınca.
  4. Caitlami

3000tl bandında kask önerisi istiyorum

Rks newlight 125 pro modelini aldım en erken carsamba teslim olacak kaskım yok önerileri bekliyorum.
  5. Caitlami

125cc Motor önerileri 0

bajajların 0 ı yok sanırım
  6. Caitlami

125cc Motor önerileri 0

birtane mondiel sahibi arkadaşım sende dirft l al diyor düşersen ucuz diyor ama düşecek hareketler yapmıyorum illa ki düşeriz ama motorda sıkıntı çıkaracak şekilde düşeceğimi sanmıyorum.
  7. Caitlami

125cc Motor önerileri 0

bu sx modeli biraz daha cross tipli diğer modelide biraz fazla fiyatlı geldi . 1709661270 Ben yukiden ve mondielden uzak durma taraftarıyım ama aroraya biraz ısınığım onun hakkındaki düşünceleriniz neler veya hondanın dediğim cb f modeli nasıl
  8. Caitlami

125cc Motor önerileri 0

rks motor nasıl bir arkadaş demişti 1709660982 ktm motorlar çok pahalı
  9. Caitlami

125cc Motor önerileri 0

Benim hatam tam olarak nasıl bir motor istedğmi yazmadım ben çok hız derdinde değilim bana masraf yapmayacak beni taşıyacak bir motor istiyorum okula gidip gelirim masraf yapmaması için 0 tercih ettim
  10. Caitlami

125cc Motor önerileri 0

ktm motorları 120 bin civarına var mı 0 olanları ben mi bulamadım genelde pahalı oluyor sanırım onlar.
  11. Caitlami

125cc Motor önerileri 0

Daha çok arabacıyım ben 18 den sonra arabaya geçeceğim ama yakın yerlere giderken motor kullanmayı düşünüyorum ve yazın daha rahat.
  12. Caitlami

125cc Motor önerileri 0

ehliyetim yetmiyor malesef a2 de alacağımı sanmıyorum
  13. Caitlami

125cc Motor önerileri 0

racing diye geçiyor heralde ne farkı oluyor onun
  14. Caitlami

125cc Motor önerileri 0

evet onuda gördüm açık ara en iyi görünüş 125 cc lerde ilk 3 e girecek bir motor ama yuki çin malı sıkıntı çıkarabilir diye düşündüm.
  15. Caitlami

125cc Motor önerileri 0

ktm biraz pahalı kaçıyor arora motoru beğendim ama onda parça sıkıntısı vs çok oluyor yazmışlar tabi kullanan biri varsa daha iyi bilir.
  16. Caitlami

125cc Motor önerileri 0

kaç paraya aldınız acaba ? ve parça sıkıntısı olur mu bilginiz var mı o markayı hiç duymadım.
  17. Caitlami

125cc Motor önerileri 0

Hondanın yeni cb 125 f motorunu gördüm fakat arkadaşlarım alma dedi kesinlikle tekerleği felan küçük dediler.
  18. Caitlami

125cc Motor önerileri 0

Evet biliyorum benimde arkadaşımda var boşa geçerken bile sıkıntısı oluyor bütçe 100bin civarı eğer motor güzelse %30 - 20 arası fiyat arttırabilirim önerebilirsiniz.
  19. Caitlami

125cc Motor önerileri 0

0 motor almayı düşünüyorum motor markalarını inceledim biraz ama bilen bir arkadaş var ise bilgi almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum 125 cc den fazla olmaz a1 ehliyet alacağım. bütçe 100bin civarı eğer motor güzelse %30 - 20 arası fiyat arttırabilirim
  20. Caitlami

Öneri Honda Cb 125F düşünceleriniz ve fiyatı ?

Yorumlarınız için teşekkürler daha yüksek beygirli düşünmüyorum a1 ile kalırım muhtemelen , ikinci el ile olan bu fiyat farkı arkadaşın yazdığı gibi stok bulunmamasıdır diye düşünüyorum acaba ne zaman stok gelir ? 1709214211 Bende 2-3 ay sonra alacağım Allah izin verirse o zamana kadar yenilenir...
Top Bottom