Arama sonuçları: *

1. Daaker

İlk chopper deneyimi için Kuba Superlight 125 veya 200 nasıl bir tercihtir.?

bilmiyorum hocam arkadaş yeni başlayacak ise biraz uğraşlı olabilir
  2. Daaker

valla hocam bu fiyat aralığında chopper yok yani hepsi sorunlu ve kalitesiz isterseniz başka bir tarza yönelin ya da bütçe arttirin çünkü dediğim gibi bu fiyattakiler hem sizi çok uğraştırır hemde paranıza yazık 1742495353 her açıdan dert hocam 30 40 bin km binip sorun cikarmayan da var 300...
  3. Daaker

cf alınmaz hocam boşuna onermeyin
  4. Daaker

arkadaş chopper beğendiğini belirtmiş hocam
  5. Daaker

100-120k ya alınabilecek naked motor önerebilir misiniz?

a1 mi a2 mi
  6. Daaker

Bu motor alınır mı??/Bu satıcı güvenilir mi?

dostum olay "diğerlerinden daha dikkat çekici" den ziyade kaza yapsan parçası bulunur mu? 20 bin km de 30 bin km de sorun çıkarır mı? yeni motor almak istediğimde satabilir miyim? ya da senin fikrinle yaklaşırsak arkamda biri varken yolun ortasında bozulurda rezil olur muyum? gibi sorular dikkat...
  7. Daaker

RKS 125r alınır mı? Motor önerisi

ns125 var hocam bajajada 1737141874 ikinci el 70 e falan yeni kasa ns125 bakabilirsin abisi ns200 e cok benziyor
  8. Daaker

Mondial Loyal 50i İle Mondial Drift MH Takas Edilir Mi?

yamaha ybr 125 bakabilirsin belki kaliteli motor özünde ama temizini bulmak lazım
  9. Daaker

Mondial Loyal 50i İle Mondial Drift MH Takas Edilir Mi?

40k km de olduğuna emin miyiz? on yargı gibi olmasın ama drift kitlesi çoluk çocuk serseri keko yani motorda km saatinden km düşürmek çocuk oyuncağı sen 40 bin km sanarsın bi bakmışsın gerçekte 100 bin km (ki o motor okadar km yi çıkarmaz muhtemelen)
  10. Daaker

Motosiklet ehliyeti almak ne kadar sürüyor ?

yerden yere değişir genelde 2 ila 3 ay sürüyor ücret olarakta dediğim gibi değişkenlik gösterir yerden yere ama şuan en kötü 15 i vardır herhalde
  11. Daaker

Yardım 2025 de Yamaha MT125 (2019) alınır mı?

başlangıç motoru için pahalı gibi ayrıca arkadaşların dediği gibi arka teker 40 bin km ise ön teker 10 bin km falandır muhtemelen
  12. Daaker

CF MOTO NK250 Alınır mı??

kesinlikle cbr tercih etmelisin 16/17 model mt25 muhtemelen arka teker 40 bin km ön teker 15 bin km de falan olur
  13. Daaker

Motor önerebilir misiniz?

125 lik racinglerin gereksiz olduğunu düşünüyorum direkt racing kavramı neredeyse anlamsız sokakta yarışman mümkün olmadığı için rahat bir şey almak daha mantıklı ayrıca arkadaş yeni başlayacağı için naked daha rahat ve kolay olur
  14. Daaker

Motor önerebilir misiniz?

motor almadan önce motorlar hakkında bilgi edinin kurye motoru dediğiniz scooter olarak geçiyor vitesli olmadığı için nekadar çok gaz verirsen okadar gider yeni başlayanlar için daha iyi olur viteslide zorlanabilirsiniz ayrıca hayatta para vereceğiniz hiçbir şeyi güzel gözüksün diye almayın...
  15. Daaker

Bu Motorların Tarzı Nedir?

geneli custom made bunların bazı markalar benzer yapıyor ama tam aynısı olmaz bi bakıp hemen benzer modelleri listelicem düzeltme şuan bulamadim yarın okul çıkışı tekrar bakicam
  16. Daaker

Duke 125 başlangıç motoru

ilk motorun olduğu için daha çok düş kalk ihtimalin var günün sonunda sadece deneyim kazanmak için kullanacagin bir motor ve fiyatı cidden pahalı daha uygun fiyatlı şeyler bakmanı öneririm
  17. Daaker

TVS Raider 125 Nasıldır?

benim bildiğim 50 cc için geçerli o
  18. Daaker

TVS Raider 125 Nasıldır?

b ehliyetle 125 lik alınıyor mu?
  19. Daaker

80K 250cc üstü motor önerisi.

hocam merakımdan soruyorum 125 lik var dediğiniz motorunuzun modeli nedir?
Top Bottom