Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

0 motorda plakasız gezmek ?

insani olarak büyük ihtimal bir şey demezler ama ters bir polise denk gelirsen ceza yazma hakkı var riski almak sana kalmış keyfi çıkıyorsan çıkma bence
  2. Elmeryy

Ceza yedim mi korkuyorum

gbt den senin suç kaydını görmüyor mu yanlış mı biliyorum? senin de suç kaydın yoksa temiz çıkmışsındır polis her gbt baktığında ceza yazmalı diye bir kural yok
  3. Elmeryy

Ceza yedim mi korkuyorum

usta arkadaşın dediği çalıntı motor ihbarı vardı büyük ihtimalle seninkinin rengi falan da tutuyorsa durdurmuşlardır ekipmanın tam altındaki güçlü bir motor değil 50cc verdiği bilgiler doğru sürücü kursundan dönüyorsun 16 yaşındasın her şeyden önce reşit değilsin sana ceza yazabileceği tek şey...
  4. Elmeryy

Ceza yedim mi korkuyorum

16 yaşında ekipmanı tam 50cc scooter süren bir çocuğa böyle bir şey yapacağını sanmıyorum polis zaten yılların tecrübesi anlamıştır diye düşünüyorum çocuğun iyi niyetini
  5. Elmeryy

Ceza yedim mi korkuyorum

sanmıyorum usta ceza yazsa niye söylemesin
  6. Elmeryy

a1 ehliyet için uygun fiyatlı motor önerisi

hocam 35 te çok benim için ama
  7. Elmeryy

sizde haklısınız hocam :D teşekkürler tekrardan
  8. Elmeryy

çok teşekkürler hocam önerileriniz için özellikle ilk ilanı favoriye attım bu bütçelerde temiz scooter tarzı bulmak mümkün mü açık konuşmak gerekirse bunlar keko kaçıyor biraz :D
  9. Elmeryy

10-15k elimde para var ama çalışıyorum ona göre biriktireceğim ama ne kadar ucuz o kadar iyi benim için şartlar malum :( 1691087930 10-15k elimde var ama çalışıyorum motoru önce seçip ona göre biriktireceğim çünki paramın hepsi bana kalmıyor 20-25k civarı önerirseniz güzel olur
  10. Elmeryy

farketmiyor önemli olan fiyatı hangisi daha uygunsa ondan alacağım :D 1691087831 35k 50cc için pahalı değil mi hocam 35k ya güzel bir mondial l buldum az önce arkadaş önermişti :D 35k bütçem yok ayrıca
  11. Elmeryy

hocam hiç tekniğinden anlamıyorum açıklamaya basit bir şey olduğunu yazmış km teli sanayiyle akraba eder mi beni masrafı çok olur mu 1691087621 eyvallah hocam 125 te karar kıldım bende
  12. Elmeryy

teşekkürler hocam
  13. Elmeryy

oha yeni farkettim bende 600k yı nasıl yapmışlar la :D 1691087267 https://www.sahibinden.com/listing/vasita-motosiklet-honda-spacy-110-enjeksiyonlu-2012-yaninda-bircok-ekstra-ile-1115424171/detail şöyle bir şeyde buldum yanında ekipmanları var bedenleride üzerime uygun
  14. Elmeryy

evet hocam 125cc düşünüyorum artık
  15. Elmeryy

https://www.sahibinden.com/listing/vasita-motosiklet-honda-acil-satilik-1116210956/detail hocam şöyle bir şey iş görür mü sizce
  16. Elmeryy

elimde şuan 10-15k para var çok değil ama çalışıyorum piyasadan anlamadığım için belli bütçe veremeyeceğim benim için ne kadar ucuz o kadar iyi
  17. Elmeryy

500c zaten çok ütopik hocam benim için :D bisiklet sürüyorum tabi ki de 100-125cc ucuz öneriniz var mı hocam
  18. Elmeryy

hocam bende ondan krokuyorum 50cc başlangıç için iyi evet ama genelde 12 13km yol gitmem gerekiyor durmadan arkamda bazen yük olabiliyor 7-8 kilo bende 70 kiloyum 50cc nin yetersiz kalmasından korkuyorum
  19. Elmeryy

hocam hangi 50cc ile başlamam gerekir sizce ne kadar ucuz o kadar iyi benim için malum şartlar
  20. Elmeryy

a1 ehliyet için uygun fiyatlı motor bakıyorum motorlardan hiç anlamam sıfır hem bu benim ilk motorum olacak hem kullanmayı bununla öğreneceğim piyasadan vs hiç anlamam belli bir bütçe veremeyeceğim piyasadan anlamadığım için amacım a noktasından b noktasına gitmek sadece kısa ota mesafe de...
Top Bottom