Arama sonuçları: *

1. Gökberkk

Yardım A2 EHLİYET ALMAK KAÇ GÜN SÜRÜYOR ?

Direksiyon sınavını geçtikten sonra nüfus ve il müdürlüğü'nden randevu alıp veya fazla işlek olmayan ilçedeki birimlere harç yatırıp geçici alabiliyorsunuz 2-3 gün içerisinde dendi bana. 28 Aralık'ta sınava girersem yeni yıl zamlarından etkilenmeden 2 3 gün içerisinde alabiliyormuşum mesela...
  2. Gökberkk

Motosiklet ehliyet parkurundaki 8'in çapı ne kadar?

Merhaba, binanın bahçesine motosiklet ehliyet sınav parkurundaki 8'i spreyle çizip pratik yapmak istiyorum kursa yazılmadan önce, 8'in yuvarlağının bir tanesinin çapı kaç metredir bilen var mı?
  3. Gökberkk

Ailemi motor almaya nasıl ikna ederim

Ya sabır hocam her motosiklet kullanan ölüyor diye bir şey mi var? Kurallara uyup hızlı sürmediği sürece ölümlü kazaya karışma olasılığı çok düşük.
  4. Gökberkk

Maddi konuda desteğe ihtiyacın varsa o kötü işte, annenin inisiyatifine kalmış bi tık. Motosiklet almak istediğini bayağı gözlerine sokman lazım, bulabilirsen işe gir mesela hocam hafta sonu falan. Çabanı gördüğünde destek verecektir, motosikleti ne kadar istemese de senin mutluluğunu istiyordur...
  5. Gökberkk

Hangi ehliyete sahipsiniz?
  6. Gökberkk

İlk yorumda belirttim hocam
  7. Gökberkk

Bunları çoktan aşmış olmamız lazım 70 yaşındaki dede de aynı şekilde düşünüyor motosiklet şeytan işi 😂 Konuyla ilgili alakasız fikirleri olan yorumunu kendine saklasın, madem çözüm bulamıyorsunuz boş parazit yapmayın
  8. Gökberkk

Hocam tamam trafik maganda dolu diye motosiklet sürmeyelim o zaman? 😂
  9. Gökberkk

Şu tür tavsiyelere itibar etmemeni öneririm @pırtyaptım
  10. Gökberkk

Kendi paranı kendin kazanıyorsan kimsenin karışmaya hakkı yok, annen bile olsa. Ama motor alıyorken onlardan maddi destek alacaksan meslek sahibi olmayı beklemen gerekebilir. Maddi özgürlüğün varsa anneni karşına alıp ciddi şekilde konuşursan ikna olacaktır.
  11. Gökberkk

HJC C70 kask beden uyum sorunu

Hocam iade etmekten vazgeçtim birkaç kere taktım ve rahatladı şuan. Teşekkürler
  12. Gökberkk

HJC C70 kask beden uyum sorunu

İyi geceler, dün internetten HJC C70 kask aldım. Alırken bedeni ölçüp aldım fakat gelince kaskı zor takıyorum taktığımda da peltek konuşuyorum o derece sıkıyor, yanaklarımı ısırmaktan konuşamıyorum. İki dakika taktım içinde pancar gibi kızardı yüzüm, motosikletin üstünde kullansam bayağı...
  13. Gökberkk

Ktm Duke 125 alınır mı?

Hocam hangi ehliyetin var, B veya A ehliyet varsa NS 125 al keyfine bak, parçası bol, nispeten ucuz rakiplerine göre. Modifiye de yakıştırıyorum ben, tamamen siyah falan yapıyorlar kuyruk altı egzoz falan. Paran olduğunda A2 ehliyet alıp cc yükseltirsin.
  14. Gökberkk

Vizordeki vidayı nasıl bulabilirim?

Hocam kask AGV Pista Gp RR falan değilse zor gibi pinlock vidası bulmanız, vizör değiştirmekten başka çare yok gibi, veya orayı kaplayacak şekilde şeffaf sticker falan alabilirsiniz, reklamcıdan da çıkartabilirsiniz.
  15. Gökberkk

Hocam pinlock takmasanız bile onlar orada duruyor, çıkaranı görmedim şimdiye kadar.
  16. Gökberkk

Hocam pinlock takılan kısım değil mi bu? Hangi kaska ait? Fotoğrafın tam hâli varsa daha net anlaşılır.
  17. Gökberkk

200000 TL ye kadar motosiklet önerisi

İkinci el teker yapılmamış yeni kasa MT-25
  18. Gökberkk

125 CC Otomatik Motor önerisi?

PCX 125 isteklerinize uyuyor. :)
  19. Gökberkk

250SR ile R25 arasındaki +120.000₺ değecek bir fark mı?

Şasi tasarımı böyle maalesef, siyah olsa belki gözünüze hoş gelebilir, turuncu olunca fazla belli oluyor.
  20. Gökberkk

250SR ile R25 arasındaki +120.000₺ değecek bir fark mı?

Hocam Duke serisinde yeni far tasarımı haricinde gayet yakışıklı bence. Hangi modeli beğenmiyorsunuz örneğin? 2020-2022 kasa Duke 390lar falan bebek gibi.
Top Bottom