Arama sonuçları: *

1. ImToretto

Drift L 125 mi? TVS Raider 125 mi ?

Hocam 2 si arasında Tabikide TVS.
  2. ImToretto

Bajaj Pulsar RS200 Nasıldır?

Öncelikle RS200 Kullanmanız için A2 Ehliyete Sahip Olmanız Gerek. 2. Olarak Motor Başlangıç motoru olarak gayet iyidir. Çin Malı CF Moto'dan ise bu fiyat bandında Bajaj Tercih Edilmelidir.
  3. ImToretto

193 boy ile hangi racing motoru rahat sürebilirim

Racing olup yüksek olan (boyuna göre) çok motor yok naked veya enduro tarzı modellere yönelin.
  4. ImToretto

125 CC Scooter kategorisinde tercihim ne olmalı ?

bu tarz konuları motor forumlarına yazın size tavsiyem burada pek motor kullanan yok sanırım.
  5. ImToretto

Bajaj Dominar 250 mi yoksa cf moto cl-x 250 mi?

Dominar 250 Hocam tabikide. Çin Malı yerine Hint her zaman daha iyidir.
  6. ImToretto

Benim şahsi fikrim 0 motoru kurye motoru olarak kullanmamanız olacaktır. Ucuz acil satan insanlardan düşük kmli temiz bulma şansınız yüksek. Yani model olarak maalesef önerecek bir fikrim yok scooter kategorisine pek ilgili değilim fakat Sıkıntı çıkarmasını istemiyorsanız Honda Yamaha Japon işi...
  7. ImToretto

CBR R25 MI CFMOTO S250R MI?

Hangi ekipmanı hangi kalitede alacağınıza bağlı ama benim fikrim en az 15 bin ayırmanız olacaktır.
  8. ImToretto

SR450 mi R25 mi Hangisi Alınır

Öncelikle Uzun Kullanacağım diyorsanız Tabikide R25 böyle bir soru bile sorulmamalı. Çünkü Mekanik olarak Japon bir mekanik her zaman daha iyidir. Piyasasını vs. boşveriyorum. Fakat fiyat ve performans açısından 450 cc motor daha cazip gibi duruyor. Ben 250SR kullandım çok kalitesizdi fakat...
  9. ImToretto

Karaborsa'dan dolayı Yamaha R25 piyasası da şuan öyle liste fiyatı 275 bin lira olan motora 2. elde 8 bin km kullanıp 2023 modelini 300 bin lira fiyat yazıyorlar. Bayiide Motor bulunmadığı zaman bu şekilde oluyor.
  10. ImToretto

tabii ki bu sizin kararınız. Çok hızlı olmaması daha iyi fakat bir süre sonra bu hızda yeterli gelmeyecek.. Ekipman konusunda elinizde ne var ne yoksa ekipmana harcayın derim (eğer sürekli motor üzerinde olup motordan hiçbir zaman vazgeçmeyecekseniz) Çünkü Sürücülerin suçu olmadan bile arabalar...
  11. ImToretto

Evet sizden ders olarak ücret vs alınmayacak ne kadar erken alırsanız o kadar iyi. Sadece cezadan değil cidden önemli bir ekipman motorda kaporta görevi gördüğümüz için ekipman çok önemli. 1710885999 dikkatli olun :)
  12. ImToretto

170 175 civarı genelde fakat açılmış motorlar 180 gördüklerini iddia ediyorlar (GPS verisi ile %kaç sapma olduğu önemli çünkü farklı bir motorla ibresinde 170 yazan motor sizi geçerse sizde 180 yazıyorsa ibrenizde sapma oranı yüksek olur.)
  13. ImToretto

Hızı seviyorsan Dersler de çok gaz açmaman lazım ben bazen kaptırıyordum kendimi hızı sevdiğim için. Kaskın yoksa kask almanı tavsiye ederim. Derslerde herkesin giydiği ***** saçma kaskları veriyorlar bazen (şahsen bana öyle gelmişti.)
  14. ImToretto

Şöyle patlamaktan hiçbir zaman korkmaman lazım tecrüben iyiyse her türlü sürersin. Dediğim gibi ben torklu bir motorla başladım Boş bir alanda (grenaj koruma takoz koruma vs vardı tabii ki) fakat hiç düşürmedim. Benim B ehliyetim yoktu. Direksiyon Eğitimi İse 8 Saat alma hakkın var. Yani 8 gün. 1...
  15. ImToretto

Japon Olarak aralarında en az yakanlardan diyebilirim. Youtube'da bir kaç video mevcuttu. Kendim Mt25 ile başlamıştım Çift silindir olduğu için (tabii ki yüksek devirde kullanıyordum) 100 km de 6 litre civarı yakıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yüksek devir kullanan (motorun ciğerini çıkartan) biri...
  16. ImToretto

Kendim çok fazla motor kullandım. Arora , CF Moto , Bajaj , Yamaha , Yuki Ama Cidden Japon Mekanik konusunda her türlü daha önde Bu arada arkadaşların varsa vitesli sürmeye alış sürüş kısmında çok rahat olmuyorsun ve bazen motorlar güzel olmuyor ben Ehliyetsiz sürüyordum :D 1 Ay önce geçtim...
  17. ImToretto

Motor zaten ben kalitesizim diye bağırıyor orası öyle. onun yerine Dominar veya RS200 alırım en azından hint malı evet sportif değil fakat daha kalitelidir. Görüşünü Takarım diyorsan yeni model olsun ve piyasası olsun diyorsan SR Kalite olsun elden çıkartmakta beklerim sorun yok diyorsan CBR
  18. ImToretto

Öncelikle CBR'ın kilometresi önemli. Çoğu yüksek km sandık motor. 250SR kullanan biri olarak grenaj sesi kalitesizlik kokuyor başlangıç olarak belki alınabilir ses olarak scooter'dan farkı yok. Biri Japon Kalitesi biri Çin Dizayn'ı
  19. ImToretto

Mondial drift 125 l almayı düşünüyorum tavsiye

Motor Fazla yüksek değil diye biliyorum arkadaşım kullanıyordu. Sıfır motor alıyorsunuz bence Drift L alınabilir.
Top Bottom