Hayirli cumalar.
Internettrle 45000e kuba bluebird ilani buldum. Aldigi yerde 80ccye cevrilmis, 1100kmde. Pazarlik olur dedi 40a indirmeye calisicam. Sizce alinir mi baska onerileriniz var mi veya pahali mi sizce bu fiyat?
Kardesim onu da yazdim ilk mesajimda dikkatli okursan. Lutfen bastan dikkatli sakince oku yazdiklarimi. Isterse alabilir tabi ben sadece onerimi soyledim basta da dedgiim gibi
Hayir oleceksin eyvallah sadece arkanda cok cok perisan bir aile birakarak olmus olursun bu sekilde. Normalde 3 kahrolcaksalar motor almasina izin verdik diye 10 kahrolurlar
1715692480
Kardesim anlamiyorsun galiba arkada cok perisan bi aile birakmis olursun diyorum keyfi bilir tabii yinede
Kardesim bosver ikna etme. Motor cok tehlikeli hele ki kurallari çiğnersen. Kurallari cingemesen bile cok cok tehlikeli kaporta sensin sonucta seytan isi diyorlar ya o sekil ayni. İleride basina birsey gelir ailen 3 perisan olacaksa neden izin verdik diye 10 perisan olurlar. Ytd sana kalmis
Arora cappuccino 50cc bakabilirsin hocam ikinci el. Çok işe gelir mi bilmiyorum genelde keyfine sürülüyor. 80ccye Bi kit ile çevrilebiliyor ama detaylara hakim değilim. Üstelik ikinci el piyasası da aktif kolay olur alıp ileride satmanız vb.
Bu tarz motorlara bakmanı tavsiye ederim
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-arora-arora-80-lik-tertemiz-1115965345/detay
50cc ama üzmez araştırabilirsin
Üstelik 50cc olduğu için vergi vb. de muaf
Arkadaslar selam;
30k butcem var. Keyfi olarak binerim veya ekmek almak icin vb kullanirim. Genel amaci yatirim olarak motor onerisi verebilir misiniz? 30k butcem var telefon alacaktım ama bu fiyatlardan sonra vazgectim ve yatirim amacli motorsiklet dusunuyorum. A2 ehliyetim var
Hocam bence o motorlar ile çok hıza gerek yok. 80-100 en fazla yeter gibi geliyor bana. Hız her koşulda tehlike hele motorsiklet ile daha da fazla tehlike :(