Arama sonuçları: *

1. Isofyan

Ucuz kask kamerası önerisi.

Bana da lazimm
  2. Isofyan

Naked motor önerisi lazım

Bu butcelere drift l alinmaz
  3. Isofyan

KUBA BLUEBIRD ALINIR MI?

Hayirli cumalar. Internettrle 45000e kuba bluebird ilani buldum. Aldigi yerde 80ccye cevrilmis, 1100kmde. Pazarlik olur dedi 40a indirmeye calisicam. Sizce alinir mi baska onerileriniz var mi veya pahali mi sizce bu fiyat?
  4. Isofyan

Ailemi motor almaya nasıl ikna ederim

Kardesim onu da yazdim ilk mesajimda dikkatli okursan. Lutfen bastan dikkatli sakince oku yazdiklarimi. Isterse alabilir tabi ben sadece onerimi soyledim basta da dedgiim gibi
  5. Isofyan

Hayir oleceksin eyvallah sadece arkanda cok cok perisan bir aile birakarak olmus olursun bu sekilde. Normalde 3 kahrolcaksalar motor almasina izin verdik diye 10 kahrolurlar 1715692480 Kardesim anlamiyorsun galiba arkada cok perisan bi aile birakmis olursun diyorum keyfi bilir tabii yinede
  6. Isofyan

Turkiyede yasiyorsun dostum motor ne kadar tehlikeli haberin yok sanirim. Her yer maganda ehliyetsiz bebe dolu kimse sofor degil xD
  7. Isofyan

Kardesim bosver ikna etme. Motor cok tehlikeli hele ki kurallari çiğnersen. Kurallari cingemesen bile cok cok tehlikeli kaporta sensin sonucta seytan isi diyorlar ya o sekil ayni. İleride basina birsey gelir ailen 3 perisan olacaksa neden izin verdik diye 10 perisan olurlar. Ytd sana kalmis
  8. Isofyan

Şubat ayına kadar motor fiyatları artar mı? ve Scooter tavsiyesi

Hocam 3000 yazıyormuş ben 30000 diye okumuştum kusura bakma
  9. Isofyan

Şubat ayına kadar motor fiyatları artar mı? ve Scooter tavsiyesi

Hacı stajda bu paraları alıyorsan meslek ne senin ayıp mıdır sormasii bilmiyorum ama :D
  10. Isofyan

50 CC motor Önerisi (İş İçin)

Arora cappuccino 50cc bakabilirsin hocam ikinci el. Çok işe gelir mi bilmiyorum genelde keyfine sürülüyor. 80ccye Bi kit ile çevrilebiliyor ama detaylara hakim değilim. Üstelik ikinci el piyasası da aktif kolay olur alıp ileride satmanız vb.
  11. Isofyan

a1 ehliyet için uygun fiyatlı motor önerisi

50den 80e çevrilmiş oluyor çoğu bunların Ayrıca piyasaları daha aktif elinden çıkarman çok daha kolay olur tutan model işini görür
  12. Isofyan

Bu tarz motorlara bakmanı tavsiye ederim https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-arora-arora-80-lik-tertemiz-1115965345/detay 50cc ama üzmez araştırabilirsin Üstelik 50cc olduğu için vergi vb. de muaf
  13. Isofyan

50 daha iyi olur başlangıç için
  14. Isofyan

Yardım 30K BUTCE MOTOR ONERİSİ

:( Bakarım yine de teşekkürler
  15. Isofyan

Yardım 30K BUTCE MOTOR ONERİSİ

Arkadaslar selam; 30k butcem var. Keyfi olarak binerim veya ekmek almak icin vb kullanirim. Genel amaci yatirim olarak motor onerisi verebilir misiniz? 30k butcem var telefon alacaktım ama bu fiyatlardan sonra vazgectim ve yatirim amacli motorsiklet dusunuyorum. A2 ehliyetim var
  16. Isofyan

A1 ehliyet ücreti nedir?

Kurstan kursa değişiyor. Biraz dene fiyat veren bulursun illa
  17. Isofyan

A1 ehliyet ücreti nedir?

Instagramdan yakınındaki bir ehliyet kursu ile konuşarak kesin bilgi alabilirsin
  18. Isofyan

Motosiklet almak istiyorum önerileriniz?

Hocam pejo mobilet al ordan başla en temizi
  19. Isofyan

110 CC motor nasıl 80 i geçmez ?

Hocam bence o motorlar ile çok hıza gerek yok. 80-100 en fazla yeter gibi geliyor bana. Hız her koşulda tehlike hele motorsiklet ile daha da fazla tehlike :(
Top Bottom