Arama sonuçları: *

1. Marginale

150€ gümrük sınırı yardım

Tamam sorun olmaz.
  2. Marginale

Yok hayır. Sana gelenler zaten 1 paket sayılıyor 4 paket hakkın daha var. Sen al kendi hesabın ile.
  3. Marginale

Onlarda ürünü kontrol ediyor çünkü hocam.
  4. Marginale

Yurtdışı ulkemiz oluyor. Siz bekleyin çünkü zaten gümrükler yoğun normalden fazla sürer.
  5. Marginale

Evet diğer firmalar hızlı gümrük işlemli geliyor. PTT'de Aliexpress vs gibi anlaşmalı yerden almadıysan ürünü açar kontrol eder vs mevzzu çok uzar. Benim de canımı çok sıkıyor bu durum.
  6. Marginale

PTT postaya verirse çok geç gelir, araçlı kargoya verirse 2-3 gün içinde gelir. Kargo küçükse bu postaya verildiği için baya bekletir. Çok kargaşa var oradan oraya sürükleniyor kargo. Gümrük hızlı gümrük ise eğer 3 gün sürer. Normal gümrükte ürünü açıp hem kontrol edip hem değerine göre vergi...
  7. Marginale

Bazen 4 gün bazen 8 gün sürüyor ama 10 günden fazla sürmez. Bayram sonrası dönemde biraz fazla yoğun olabiliyor bazı gümrükler.
  8. Marginale

125 CC Otomatik Motor önerisi?

Arora cappucıno alabilirsin.
  9. Marginale

Al-Sat başlamak istiyorum

Sadece bilgisayar olarak düşünme. Binlerce teknolojik alet var. Yani çanta alıp internette satmak bile bir seçenek. Veya yurtdışından ülkemizde bulunmayan ama sevilebilinecek şeyler getirip satabilirsin. Ama tam olarak ilgi alanını ve nelerden anladığını bilmediğim için kesin bir şey diyemiyorum.
  10. Marginale

Al-Sat başlamak istiyorum

Nacizane tavsiyem anladığın şeylerin al-sat'ını yap. Aksi takdirde birisi seni dolandırır ruhun bile duymaz. Eğer vaktin carsa Apple telefon alıp yılbaşından sonrayı beklersen bi miktar kar edebilirsin. Onun dışında bir becerin varsa satacağın ürüne onu katıp daha yüksek fiyatlara satabilirsin...
Top Bottom