Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

babam scooter aldı , arkadaşlarım dalga geçiyor

Aga yarışın videoda çeksin başka bir arkadaşın. Uzun yolda hiç enerji harcamayarak giderken arkadaşının hele şu sıcakta terleye terleye sürmesi çok komik olur
  2. OdinSonThoR

125 cclik motor ile uzun yol yapıır mı

hocam arba mantığındanbence daha farklı ben daha kolay buluyorum scooter kullanmayı hiç sevmiyorum motor kullanmış gibi hissetirmiyor bence uzun yol için almayacağım muhtmelen 2 yıl kullanıp 250 cc ye geçince farklı motor alırım motor kitleme faslı yok okulma çok yakın 2 dk mesafede bizim depo...
  3. OdinSonThoR

bütçe belirlemedim ehliyet parasını ve kask belki yeterse ceket parasını kendim verceğim naket motorları hiç sevmiyorum benim kendi mallıklarım var dışını sevmezsem içine hiç bakmam naked tür motorları ben beğenmiyorum babam scooterla başlamamı söyledi bizim scooter var ama cidden aşırı rahatsız...
  4. OdinSonThoR

Honda CBR 125R veya Yamaha YZF R125 b iki motordan birini almayı planlıyorum uzun yol yapıcam istanbul ankara arası yol yapıcam birde ortalama asfaltlı bir yolla köye gitmeyi panlıyorum siazce gerçekleştire bilir miyim? cbr oturuş bakımından daha rahat yzf ise daha hızlı ve şık sizin durumunuzda...
  5. OdinSonThoR

16 yaşında alınan ehliyetle alınabilecek en iyi motor

valla a1 alıcam hocam oula gitmeyi sevmiyorum bari yolu seveyim :) aile zoruyla meslek lisesine gidiyorum evime yakın ama motor kullanmaya alışmam gerek peki ya cbr 125 hakkıda düşünceleriniz nedir 1595994354 hocam fiyat çok sıkıntı değil babama kitlerim bana 1 pc 1 de 2k fln borcu var pcyi...
  6. OdinSonThoR

hocam bende takıntıya tipini beğenmediiğm birşeye alamıyorum ayakkabı ekran kartları vb ilk kez motor kullanacak birine ybr 125 mi önerilir okul ev vs gezmeye gitmek için kullanacağım ilk motorum ybr 125 mi olmalıdır
  7. OdinSonThoR

oy oysa şeklini beğenmiştim bi hüzün geldi babama bir sordurucam tanıdıkta yakında varsa teşekkür ederim hocam
  8. OdinSonThoR

arkadaşın dediği Ktm duke 125 bu motor hakkında bir bilgin var mı 1595978792 valla hocam yarın sabah ilk iş bi sordurucam baya şekiilli bir motor tam aradığım tipde diğer arkadaşın dediği ybr 125 hakkında bir fikrin var mı
  9. OdinSonThoR

ben bunu bu yıl sonunda alabiliyor muyum yani olum çok iyiymiş bu motor 1595978489 pcx 1 150 bizde var o tarz bir motor istemiyorum ama ybr 125 de gayet güzel duruyor
  10. OdinSonThoR

Arabadan anlamam sevmem ama motor bir o kadar kolay ve şekilli şukullu 16 yaşında nasıl motor alabilirim bilmioyrum 1-2 kere scooter tarzı bizim motoru kullandım ama bana daha şekilli bir şey lazım model önerilerinizi bekliyorum
  11. OdinSonThoR

Ehliyetsiz sürebileceğim en hızlı araç

evet mesela yükseklik korkusu olan bnenin hız trenine binip koruyucu şeyinin açılması gibi kötü zmanlardı dua ediyordum allahım ölmezsem adak adıcam diye
  12. OdinSonThoR

bisiklet bence en tehikeli araçlar listesinde ehliyet lazım keko gibi ön tekeri kaldırıp kız peşi,nden koşanları görmekten bıktım emniyet kemeri lazım asdhvfajshdfapsldas 1594668731 bende kışın kaykayla buz tutmuş yokuştan kaydım kaykaydan önce inmiştim ne güzel günlerdi istanbula kar yağıyordu
  13. OdinSonThoR

sdhfosdho tüm dişerim dökülüp yenileri sağlam çıkınca kendime söz verdim ***** ***** iş yapma diye 2-3 sene sonra okulda koşarken düşüp dizimi duvara vurdum bileğim krıldı bisiklete yemin etttim binmeyeceğim diye
  14. OdinSonThoR

bisiklette tüm dişlerini kıran bne
  15. OdinSonThoR

ben bu yorumu bir yerden hatırlıyorum ama :)
  16. OdinSonThoR

ailem almaz ama kredisine ben girerim ama 90k koyarsam gider düz araç alırım twizyi 30k dan alıcam ben 1594668124 önerdiğin model var mı
  17. OdinSonThoR

hocam önerdiğin bir model var mı 1594668006 teşekkürler ama twizyi daha sonra alıcam 1-2 sene para biriktircem çalışmaya başladığımda babam kredi çekicek ben taksidini ödeyeceğiöm
  18. OdinSonThoR

hocam ben bisiklet süremiyorum eskiden çok sürerdim sonra dişlerim kırıldı çoğu birkes daha kullanmak istemedim motor türü arıyorum hocam onuda düşündüm ama kuzenimle 2 kişilik kullanıcaz kuzenimle scooter tek kişilik iyi motor bulamazsam scooter almayı planlıyorum
  19. OdinSonThoR

hocam elektrikli motorlar ehliyetsiz kullanılabiliyor tabi belli bir hız sınırı var
  20. OdinSonThoR

Hangi konuya açabileceğimi bilmiyordum 2021 de bu bilmem kaç cc motor ehliyetini alabiliyorum ama almiyacağım elektrikli scooter veya motor en hızlı sürebileceğim araç
Top Bottom