Arama sonuçları: *

1. Reapt0r

1000cc ile motor kurye olunur mu?

1000cc ile kuryelik yapılmaz, gezmek için bile olsa belli meblağlar isteyen makinalar yani onlarla gezinti yapsan bile onun yakıt ihtiyacını karşılayabilmek lazım. 1000cc ler şehir içi kullanım için pek uygun değil, dur kalk dur kalk aşırı derecede fazla yakıt yakar.Kuryelikte önemli olan az...
  2. Reapt0r

30k bandında motosiklet önerisi Bajaj rs 200 düşünüyorum

RS200 Alınır dediğin gibi çok güzel ve sport model görünüşü de güzel, bence 30k bandında alınabilir , pek fazla parça sıkıntısı da yaşamazsın, bu motoru kullanıp da bir sıkıntı yaşayan bir probleminden bahseden motordan şikayetçi olan pek görmedim. Öneri yapalım da ne tarz motor istediğini...
  3. Reapt0r

Kurye nasıl olabilirim?

Motor için ehliyet alıcaksan a2 almanı öneririm a1 125cc ile sınırlı a2 ile daha yüksek cc motorları sürebilirsin, sonrasında problem çekmemen için direkt olarak a2 motor ehliyeti al. Ehliyeti alma süresi de 1 hafta yazılı sınav için ders verirler, o hafta bitince cumartesi-pazar yazılı sınava...
  4. Reapt0r

Fiyatlar 1 2 sene içinde düşer mi

3-4 Ay önce Rks RNX 125 bakıyordum, o zamanlar max 15K dı motorun fiyatı, Şuan 20-25k arası fiyatları :(
Top Bottom