Arama sonuçları: *

1. Reload

50-80 CC’lik motor önerisi

Mondial sfc bakabilirsin
  2. Reload

Bu fiyata Mondial drift l alınır mı?

Kim diyor onu? 1734467162 Yani karar senin ben olsam drifti kaçırmazdım 60 65 k falan da değil 0 70 k
  3. Reload

Driftin parçası pahalı arkadaşta vardı bi grenaj 1000 tl falan evet 1000 tl para değil şuan ama neden durduk yere 1000 tl gitsin ki bi ufak kaza geçirdi 8 10 bin tl gibi bi masraf açtı
  4. Reload

Attığım videoyu incele ne demek istediğimi anlarsın muhtemelen
  5. Reload

Parçaları biraz pahalı lanet ede ede kullanırsın o saatten sonra 1734467010 Yine de 20 k lık fark yok aralarında 5 6 k olsa raider al derdim hem drift dediğin gibiyse çok temiz hemde 45k bedava
  6. Reload

Bu fiyata kesinlikle drift çok mantıklı 45k drift için bedava bi fiyat sakın kaçırma pişman olursun 1734466953 Ben olsam acemiliği atarım ama düştüğün zaman canın yanar bilgin olsun
  7. Reload

Çok zayıf değil sadece zayıf kesinlikle bu fiyata dediğin gibiyse beğenmesen de al en kötü al sat yaparsın 1734466859 20k değecek fark yok dediğim gibi seni raidere karşı baya doldurmuşlar belli çok övmüşler ikisi de aşağı yukarı aynı motorlar hatta bi link atayım incele videoları 1734466877...
  8. Reload

Bu fiyata mükemmel bence ama neden bu kadar ucuz km falan mı değişik veya bir sorunu mj var kaza mı yapmış bi art niyet olmasın raider ile arasında bana kalırsa 20k lık fark yok
  9. Reload

Yardım HONDA ACTIVA 125 VS ACTIVA S VS DIO

ikiside kaliteli motorlar tercih sizin hangisi bütçenize ve kafanıza uygunsa onu alabilirsiniz ben olsam dio alırdım
  10. Reload

Buna katılıyorum başlangıç motoru dedi ya o yüzden düşme kalkma olduğu zaman problem yaşamasın diye bana kalırsa en iyi başlangıç motorlarından biri ybr debriyajlı düşünürse net tavsiyemdir
  11. Reload

Doğrudur şans işi belli ki o model için de bir şey diyemem ben newlight için konuştum güzel motor allah var sağlamlığı vs bi honda yamaha yapmaz ama piyasası da 45 50 bin tl şimdi parasına göre değerlendiriyorum arkadaş alalı 1 kere ustaya götürmedi arızadan dolayı 1734337875 Zaten rksnin her...
  12. Reload

Servisi için bir şey diyemem ama dediğin gibi şans işi sanayiden çıkamadığın da olur sanayi yüzü göstermeyen de ama ben newlight beğendim yani fp motoru diyebilirim arkadaşın gördüğüm ve kullandığım kadarı ile bilmesem önermezdim zaten
  13. Reload

Benim arkadaşta var 2. El aldı hiçbir sorun çıkarmıyor kaç ay oldu alalı bu fiyata bende öyle performans beklemiyordum şans işi demekki arkadaşın motorda bir sorun yok 1734334375 Bilmediğim motor olsa önermezdim
  14. Reload

Başlangıç motoru ya hani düşer kalkar başına büyük masraf açmasın diye dedim rks sonuçta parçası ucuzdur 1734323486 Bildiğim kadarıyla fark uok denecek kadar az ama yputube üzerinden daha bilir kişilere de bi bakınız derim
  15. Reload

Dio al bak keyfine sorunsuz diyebilirim ha daha ucuz istersen rks newlight var çok aşırı arıza çıkarmıyor diyebilirim ama hiç çıkarmıyor da değil
  16. Reload

Yardım Başlangıç motoru olarak bajaj rs200 mü CF sr250 mi

İkisini de tavsiye etmem
  17. Reload

Yardım 2 motor arasında kaldım motorcu arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ya bütçe sınırlıdır rs200 mantıklı sorun çıkarmaz hızları da aynı aşağı yukarı sadece teknoloji zayıf sr ise görüntü teknoloji var bende olsam param çok olsa sr alırım ama kısıtlı olsa kesinlikle rs alırım
  18. Reload

Hiçbir şey belirtmemişsiniz bu şekilde size yardımcı olamayız
  19. Reload

Daha önce ne kullandın racing istiyorsun anladığım kadarıyla
  20. Reload

Hiç motor sürmedim genel motorsiklet ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.

😂 bak bu komikti işte nerden biliyorsun benim motor binmediğimi hatta arkadaşlarımın motoruyla çekindiğimi maşallah beyin fışkırıyor yav argüman falan önemli değil abi motor dediğin şey argümanlarla anlatılmaz herkes için farklı bi histir motor ayrıca scooter ile motor farklı olsa ne olur olmasa...
Top Bottom