Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Motosiklet almayı düşünüyorum yardım

O bütçeye alınabildcek en iyi motor drift l dir
  2. RevenKalr

150K ve altı 250 lik motor önerisi

Ns200 veya rtr200 den şaşma bu bütçede
  3. RevenKalr

50cc - 80cc - 125cc motor

Ben de samsunda yaşıyorum hocam, motorculara gidip bakın. 50 lik cuplar var, 110cc kit ile satıyorlar işinizi görecektir
  4. RevenKalr

Full Face Kask Önerisi?

HJC c70n al arkana bakma
  5. RevenKalr

Öneri Minimum 250 cc motosiklet önerisi

RTR200, Ns200
  6. RevenKalr

Yardım Ilk motor olarak ne almaliyim?

Bütçen nedir, tvs raider 125likler arasında hem uygun hem sağlam olanı. Hint malı iyidir, çine bulaşma Eskiden iyi bir bisiklet tecrüben varsa 200cc de alabilirsin, ama 125 ile başlayıp 5-10k km arası sürüp 200cc ye geçmen tavsiyemdir
  7. RevenKalr

0 NS200 vs 2. EL MT25

170-180k ya 20k küsür km de mt25 bulabilirsen anlayan biriyle gidip bakarak alabilirsin. Motorun bir yerleri değiştiyse zaten direkt belli ediyor sürüş hissiyatında. Ama ben olsam NS200 alırdım, ns200 almak yerine rtr200 aldım memnunum ona da bakabilirsin. İlk motorun olacaksa biraz motor...
  8. RevenKalr

AGV K1S vs Exo4 91 hangisi?

Bütçem normalde 6bin TL ve exo 491 düşünüyordum, fakat 8200 e de k1s var. Aralarında çok kalite farkı var mıdır? Siz bu bütçelerde ne önerirsiniz?
  9. RevenKalr

RKS RN 180 ALINIR MI?

araba ehliyetinden bahsediyorsaniz 2 yıl sonra yani stajerlik bitince 125cc ye kadar surebiliyorsunuz diye biliyorum
  10. RevenKalr

5-6k bütçe ile kask önerisi

5-6k bütçe ile taksitle alabileceğim kask önerileriniz nelerdir? Aklımda scorpion exo 491 vardı ama bedeni kalmamış istediğim rengin, mat siyah istiyorum
  11. RevenKalr

Öneri Racing Motor 125cc Önerisi

Arkadaş 16 yaşında sanırım, a1 ehliyet alıcak 125cc üstü süremiyor
  12. RevenKalr

Bajaj, Tvs, benelli, hondanın 125 likleri sıfır veya ikinci el bunlara bakabilirsin
  13. RevenKalr

Bütçen düşük ve alacağın racingi de satman zor olur ilerde, para sorun değil diyorsan sen bilirsin tabi de. Parçaları kolay bulunabilen uygun naked bir motor alıp, motor neymiş ne değilmiş nasıl tamir edilir onları öğrensen daha işine yarar emin ol. Sonuçta ilk motorun olucak, illaki düşüp...
  14. RevenKalr

125cc motorda racing mantıklı değil bence, bütçende yüksek değil zaten. 100k ya naked, touring tarzı motorlar alabilirsin. racing arayacağına daha sağlam kaliteli modeller bulursun, 2. el düşünürsen honda bakabilirsin. Sıfır düşünüyorsan tvs önerimdir, çin modellerinden iyidir.
  15. RevenKalr

Öneri Aracınızı Kim Kullanıyor?

Sürücü kursu hiçbir cacığa yaramıyor, kız arkadaşıma arabadan önce motor ehliyeti aldırdım. Bisiklet sürmeyi bile bilmiyordu, kursla kalsaydı bırak motor ehliyetini geçmeyi 2 tekerde dengede durmayı bile öğrenemezdi. Önce 2-3 saat bisiklet ile denge eğitimi verdim, sonra 3-4 gün 125 lik...
  16. RevenKalr

Öneri Drift l 125 öneririr misiniz

Öyle hocam aksini iddia etmedim, konudaki arkadaşın istegi uzerine oneri yaptım.
  17. RevenKalr

Öneri Drift l 125 öneririr misiniz

TK03 var, 50cc gözüküp 125cc olan motorlardan.
  18. RevenKalr

100K 125CC Motor Önerisi

TVS apache 200 100k larda şuan, al geç
  19. RevenKalr

Motosiklet orta sehpa sıkıntısı

Hocam bunu en iyi motrcu usta anlar, sizin motora uygun bi orta sehpa varsa veya orijinalini bulabiliyorsanız yenisiyle değiştirin.
  20. RevenKalr

Şuan motor almak mantıklı mı

b ehliyeti alırsan stajer bitmeden 125 lik süremiyorsun diye biliyorum hocam. 2 yıl beklemen lazım b yi aldıktan sonra sanırım
Geri