Arama sonuçları: *

1. Sakurajima Mai

Mondial 125 drift bana göre bir motor mu?

250 başlangıç için gayet ideal... zaten max 180 basar iki kişi bin 160 bassın şehir dışına çıkacak olsan 125 seni çok yorar ağır ağır gidersin.
  2. Sakurajima Mai

Bana kalırsa hiç almasın alacaksa da 250 gayet mantıklı ayrıca 250 çok büyük bir motor değil. 1686328638 Yani anlayacağın 250 ve 125 başlangıç için ideal motorlardır.
  3. Sakurajima Mai

İnan boy konusunda hiçbir fikrim yok."Altın Elbiseli Adam" boy konusuna değinmişti diye hatırlıyorum onun cbr125r videosuna hiç göz attın mı?
  4. Sakurajima Mai

Ooo köy yerinde zevkli olur:)
  5. Sakurajima Mai

Motor önerisini zaten verdim-_-
  6. Sakurajima Mai

Ne olursa olsun motor çok tehlikeli. Ben motora tamamen karşı değilim hani merkezden uzakta Çatalca Silivri taraflarında müstakil evin olur markete git gel yapmak için veya gezmek için kullanılabilir köy yerinde de çok güzel olur motor sürmesi. ama İstanbul veya benzeri büyük şehirlerde tehlikeli.
  7. Sakurajima Mai

İstanbul'da bir motor kullanıcısı olarak sende çok iyi biliyorsun ki aynaya bakmadan, sinyal vermeden aniden şerit değiştirenler çok var ya o şahıs sana çarpsa?
  8. Sakurajima Mai

Uzun yıllardır araba ile seyahat ettim kaza oldu ama ufak sürtme ve carpmalar oldu. 100km hızında giden araba ile kaza yapan kişinin mi hayatta kalma olasılığı fazladır motorla kaza yapanın mı? 1686313493 Sen nerede yaşıyorsun? 1686313587 Araba kazalarının yüzde kaçı ölümcül? motosiklet...
  9. Sakurajima Mai

Şahsen ben cbr125i daha çok seviyorum
  10. Sakurajima Mai

O paraya 2. El cbr 125ler var ben daha çok sport modelleri seviyorum seni bilemem:/ Bir aralar bende motora çok meraklıydım ailem tamamen karşı çıktığı için ve ayrıca mesela kaldırımda yürüyorum bir motorcuya araba çarpmış onu görünce ve yandaki komşu dönercinin motorlu kuryesi tır altında...
  11. Sakurajima Mai

Kaza geçirmeyen bir yerlerini sakatlamayan bir motorcu görmedim, sakatlanmak istiyorsanız alın başka ne diyeyim. Yolda çok görüyorum dengesiz sarhoş gibi kullanan sürücüleri, çok kez gördüm az kalsın araba ile bariyer arasında sıkışacak motorcuları veya arabanın çarpacağı motorcuları.
  12. Sakurajima Mai

Sende mi ya:/ çok kalmamış zaten 1 yıldan az var 18 ol araba alırsın veya araba almayacaksan bile 125lik motor mantıklı değil biraz bekle 250lik alırsın. 1686287814 Motor çok tehlikeli:(
  13. Sakurajima Mai

Şehir dışından motor getirme yolları

Ciddi misin? Motosikleti nereye koyuyorlar :/ koca motoru alt bagaja koymak zorlu olmaz mı:/://:/:/
  14. Sakurajima Mai

Yardım Hangi 50cc motoru almalıyım?

Ehliyet almak kolay ki :/ enazından güzel motora biner. :/://:/:/:/:/:/:/::/://:/:/://::/
  15. Sakurajima Mai

Bence bu tarz bir şey alıyorsan ve kendin kullanacaksan 10bin TL daha ekle düzgün bir "cbr 125 r" al enazından okula giderken dışarıda dolaşırken bir havan olur.
  16. Sakurajima Mai

Neden 50cc istiyorsun ki?
  17. Sakurajima Mai

İstanbul'da Ölümlü Motosiklet Kazası

4 Teker sıkıcı:D
  18. Sakurajima Mai

İstanbul'da Ölümlü Motosiklet Kazası

Motosiklet almayı düşünüyorum beni bu işten soğutmayın:D
  19. Sakurajima Mai

Yardım Kaza dışında kendi kendine bozulan bir parça yüksek maliyet çıkarır mı? (250NK)

Hee 250nk araba değil miymiş bende diyorum o nasıl araba modeli. Motorsiklet ile ilgili pek bir bilgim yok :(. Bu arada bayramınız mübarek olsun.
  20. Sakurajima Mai

Yardım Kaza dışında kendi kendine bozulan bir parça yüksek maliyet çıkarır mı? (250NK)

Her aracın iç aksesuarları pahalı olur.
Geri