Arama sonuçları: *

1. Storagon

350kmde Honda msx alınır mı

İlan linki var mı ? Motor sürülmemiş ya da kilometre düşürülmüş olabilir. 350 KM motor kendini belli eder zaten.
  2. Storagon

Motosiklet Rodajı Hakkında

Çok teşekkür ederim. İyi forumlar.
  3. Storagon

Bayi 500-1000 arası götür dedi. Kitapçıkta da resimdekiler yazıyor. Resimleri ekledim.
  4. Storagon

Kitapçıkta ilk bakım için 500 KM diyor. Rodaj bitimi için de 1600 KM diyor.
  5. Storagon

Kitapçıkta 500-750 arası yazıyor.
  6. Storagon

Yaklaşık 40 gün önce sıfır TVS Raider 125 aldım. Rodaj hakkında merak ettiklerim var. Motosiklet şu anda 300 kilometrede. İlk bakım için servise kaç kilometrede götürmeliyim ? Kitapçıkta 500-750 arası yazıyor. İlk bakım yapılırken nelere dikkat etmeliyim ? Şimdiye kadar fazla bir kilometre...
  7. Storagon

Kredi Kartına Vade Farksız Taksit Uygulayan Firmalar Hangileridir?

Vade farkı oluyor faiz olmuyor aslında. Bayiler bazen peşin fiyatına 12 taksit kampanyası yapabiliyorlar. Markalık bir durum yok.
  8. Storagon

Yardım TVS RAIDER LASTIK ebatı

İllaki aynı ölçüde olmasına gerek yok. Hatta bazen farklı ölçüler daha avantajlı olabiliyor. Bajaj ile TVS uyumlu olarak satılan modelleri vardı...
  9. Storagon

Sitenin en ucuz ilanını koydum ama arayan soran yok

Kış mevsiminde olmamız ve bu tür motorlara bayilerin vade farksız ve çok sayıda taksit fırsatı sunmaları nedeniyle 2. el piyasası durgun.
  10. Storagon

Kredi Kartına Vade Farksız Taksit Uygulayan Firmalar Hangileridir?

Taksit sayısı ve vade farkı bayinin banka ile nasıl bir anlaşması varsa ona göre değişiyor.
  11. Storagon

Öneri Motosiklet Disk Kilidi Önerisi

Güncel olarak alınabilecek Fiyat/Performans disk kilidi önerisi
  12. Storagon

Tvs raider 125 kullanan var mı?

Cumartesi günü gidip bayiden sıfır aldım Salı günü teslim edilecek. Almadan önce çok fazla araştırma yaptım. Fiyat/Performans olarak bakacak olursak gayet yeterli. Torku 125 CC bir motora göre gayet iyi. Vidalar gevşiyor mu bilmiyorum ama en başta sıkılmasını öneriyorlar. Ekran kimisinde gitmiş...
  13. Storagon

Motorsiklet Kask Önerisi

Başlangıç kaskım olacak maalesef o kadar bütçem yok. Şimdilik 4000 Tl bandında bir model alacağım. Bütçem yeterse ilerleyen zamanlarda değiştiririm.
  14. Storagon

Motorsiklet Kask Önerisi

Başlangıç için alacağım. (İlk kaskım) 125 CC motor için kask önerisi 4000 TL Bütçe LS 2 markasını tercih etmeyi düşünüyorum. Önerdiğiniz marka ve modeller nedir ?
  15. Storagon

Kuba Mondial cg alınır mı?

Kişinin kendi tercihine bağlı
  16. Storagon

B Ehliyet 125CC motor kullanma yasası ne durumda?

Ben de araştırdım ama bir kesinlik yok gibi
  17. Storagon

Ankarada motor expertizi yapan yerler

Yorumları iyi gibi: https://maps.app.goo.gl/Tpads5Yu6iABxgBp7
  18. Storagon

85.000₺ bütçe için başlangıç motoru

Pek bir bilgim yok o konuda
  19. Storagon

85.000₺ bütçe için başlangıç motoru

RKS TNT 202 Bajaj Pulsar NS 200 Bajaj Pulsar RS 200 TVS Apache RTR 200 bakabilirsiniz
Top Bottom