Arama sonuçları: *

1. TahaCel

250 Cc naked motor önerileri

250 CC lik bütçe belitmiyorum belli bi bütçe yok ama aşırı pahalı abartı da olmasın Mt-25. Nk250. Duke 250 bunlardan biri alınır mı bildiğim bunlar sadece şuanlık
  2. TahaCel

45-50k Scooter motor önerisi?

Beyler scooter motor önerisi yaparmısınız bütçe 45-50k bu fiyatlara 2.el mi gelir kaç cc bu fiyatlara bulunur Köprüyü felan geçicem ama onada söylemek istiyorum naked super sport tarzı bir şey istemiyorum kullanımı kolay olsun istiyorum 50 cc felanda çok istemiyorum ama biraz daha...
  3. TahaCel

77k motor önerisi 125cc a1 ehliyet

Mt125
  4. TahaCel

Motorla en fazla kaç km/h ile gittiniz?

Motora binmedim 0
  5. TahaCel

Öneri HANGİ MOTOSİKLETİ ALMALIYIM ?

bana bi abi demişti bende onun önersini yaptım
  6. TahaCel

Öneri HANGİ MOTOSİKLETİ ALMALIYIM ?

bence bana bir abi yeni başlangıç için scooter önerdi
  7. TahaCel

125cc lik Motor Önerisi

MT-125 biliyorum sadece
  8. TahaCel

Denizliden motoru nasıl getirebiliriz?

mantıklı
  9. TahaCel

MT-25 ile motor kullanmaya başlama

Anlladim o zaman direk a2 ehliyet almak daha iyi
  10. TahaCel

Hayırlısı zaman göstercek ya a1 alıp sonra a2 alıcam tekrardan veya baştan a2 alırım zaman gelsinde bide a2 ile a1 ehliyet sınav eğitimi aynımı yani bence bir insanın motor kullanmasa bile motor ehliyeti almalı ben öyle düşünüyorum çünkü ben ilerde tır ehliyetıde almayı düşünüyorum ama tır...
  11. TahaCel

anladım teşekkürler ama a2 ehliyet alabilirsem 150cc alabilirim ehliyette para a1 ehliyet kesin alırım a1 ehliyetim olursa 125cc ye ne almalıyım mt125 den başka bilmiyorum :D dhkdfj zaten işimi görsün okula felan gidim şehiriçi gezmleeri felan istanbulda
  12. TahaCel

ktm bir model felan varmı daha detaylı söyleye bilirmisin
  13. TahaCel

150 cc ye ne motoru var tasarımı güzel ve iyi bir motor ama super sport olmasın naked
  14. TahaCel

ama bunlar super sport naked istiyorum ben belirmeyi unutmuşum
  15. TahaCel

125 cc ye başka ne alınır ? naked
  16. TahaCel

MT125 alınır mı ? 1631644833 şuan bütçe yok sadece bir kaç motor hakkında bilgi aldım illa belirtceksem max 55k felan diyim
  17. TahaCel

anladım tecrübe etmeye çalışıcam zaten üniversite zamanında alıcam daha var ehliyet felan da daha almadım sadece bilgi felan almak istedim bu konularda toplu taşıma trafik ile uğraşmaktansa rahat kendi gide biliceğim bişey olsun istiyorum öyle tasarımıda kötü olsunda istemiyorum motorun...
  18. TahaCel

daha ehliyet almadım o.O2 bilgi alıyorum şuan araştırıyorum
  19. TahaCel

yo aslında çok hızlı olsun istemiyorum tabi normal yollarda felan işimi görücek kadar hızı olsun ama dışıda güzel olsun tasarımı çünkü üniversiteye başladığımda onunla gidip gelicem aslında benim böyle uzun bir motor amacım yok hayatımı motor üzerinde geçirmek istemiyorum arabayı tercih ederim...
  20. TahaCel

scooter diyince çocukkların bindiği anladım bian ? ama bir arkadaşım mt125 ile başladı arkadaşım değilde bende büyük ama hiç abi demedim o yüzden dedim mahalleden 1631644118 Mt-125 nasıldır peki
Top Bottom