Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

Duke 390 ile başlanırmı ?

racing mi istiyorsun naked mı buna karar ver önce
  2. TinerciAlper

Duke 390 ile başlanırmı ?

250 alan herkes keske 390 alsaydim diyor kesinlikle 390
  3. TinerciAlper

Motosiklete R25 İle Başlanır mı?

bende bisiklet harici tecrübe yokken cb250r ile başladım 20 gün falan oldu hala hayattayım bana alırken kafana geçer ilk ay ölürsün falan diyorlardı
  4. TinerciAlper

Duke 250 mi Cb250R mı

ikinci el alacağım ikisinide mt hem pahalı hemde temizini bulmak zor hor kullanıyorlar
  5. TinerciAlper

Duke 250 mi Cb250R mı

cbr değil cb250r
  6. TinerciAlper

Duke 250 mi Cb250R mı

A2 ehliyetimi aldım ikinci el 2024 model bakıyorum başlangıç motorum olacak arkadaşımda duke var çok memnun o önerdi birde hondaya olan güvenimden dolayı honda cb var aklımda sizce hangisi başlangıça daha uygun olur
  7. TinerciAlper

Motorsiklet Piyasası Neden Böyle

selamlar arkadaşlar motor piyasası neden bu kadar saçma sıfırı 300k olan motora 310k-290k arası fiyatlar biçilmiş honda böyle diyip bakıyorum dukea nakitte kampanyalı 289k 2025 modeli ikinci elleri daha pahalı hayır nakit para zaten zor bi araya geliyor o kadar taksit falanda yapmıyorlar...
  8. TinerciAlper

Cumartesi Ehliyet Sınavım Var

yaw benim kurs sorumsuz 0 bilgi söve söve anlattı arka freni bile söylemedi saldı parkura deniz mayını gibi geziyorum fren falanda bildiğim yok gelene çarpacam o derece gidiyorum neyse güç bela kendi başıma öğrendim 0 düşme ile ama hala denge proglemim var elle debriyaj zor geliyor yarında son...
  9. TinerciAlper

Nasil yani arkama biri mi binecek surerken 1749765568 Bende oyle okudumda sormak istedim yinede
  10. TinerciAlper

Cumartesi a2 ehliyet sınavım var kurs 4 gün önce söyleyip 4 günlük dersle geçmemi bekliyor ama geçemem yüksek ihtimal izlediğim videolarda 2. viteste vs parkur yapıyorlar bende tvs apachi 200 var 1. viteste rölantide yapıyorum 8 ve u yu uda çok zorlanıyorum ama geri kalanı kolay gibi dönüşlerde...
  11. TinerciAlper

Silindir Azaltmak Ceza Sebebi mi!?

Selam dostum, tekrar hoş geldin. Durumun teknik boyutu biraz karışık ama net konuşmak gerekirse: Çift silindirli motoru tek silindire çevirmek ciddi sorunlara yol açabilir. İşte nedenleri: 1. Krank Mili ve Dengeleme Motorun krank mili, pistonlar dengeli çalışsın diye çift silindirli olarak...
  12. TinerciAlper

Motor Ekipman Önerisi

Bilmedigimden sordum cclere gore ihtiyac degisiyor mu diye cogu motorcuda bu ekipmanlari gormedim
  13. TinerciAlper

Motor Ekipman Önerisi

Ccye gore ihtiyaclar degisiyor degil mi hocam 250ccdede vu ceket pantolon bot sartmi
  14. TinerciAlper

250 CC İle Motorsiklete Başlanır mı?

pcxe zam gelmiş boş hali 200k olmuş
  15. TinerciAlper

onun farkındayım hem hobi olsun hemde işe gezmeye rahatça gideyim kafasındayım araç gerçekten çok masraflı istanbulda
  16. TinerciAlper

herkes aynısını diyor illaki yükselteceksin falan ama hiç sanmıyorum ya
  17. TinerciAlper

yükseltme planım yok dediğim gibi kalacağım aldığım motorda
  18. TinerciAlper

hocam insanım illaki kaza vs yaparım ama sürdüğüm arabanında parçaları fazla pahalıydı ona çok yapacak bir şey yok elimden geldiğince dikkat ederim asıl sorum cb250r mı ikinci el 2k-3k km yoksa sıfır pcx mi
  19. TinerciAlper

apaçilikle işim yok park sorunundan sıkıldım sabah işe giderken trafikten otobüs beklemekten sıkıldım hem az yakıyorlar hem park trafik sorunu yok denecek kadar az gideceğim yakın civar zaten 3-5km naked hoşuma gidiyordu ama gts300 hoşuma gitmedi en kötü sıfır pcx alırım
  20. TinerciAlper

dostum ben değişmek falan istemiyorum ömürlük bir şey istiyorum cb de pcx de piyasası olan sorunsuz motorlar baktım motor benlik değil sıkıldım satabilirim hoşuma gitti yıllarca sorunsuz kullanabilirim aradığım tek kriterler bunlar
Geri