Arama sonuçları: *

1. V

Kuryelik Yapabilirmiyim?

part time tarzı falan düşünebilirsin saati uzun fiyat düşük tutuyorlarsa sende saati kısaltmaya çalış veya fırında çalışabilirsin arkadaşım var usta 50-60k para alıyor hem fırında genelde hep ihtiyaç oluyor benim oturduğum yerde küçük çanakkale yanında çırak var saat gece 10 da başlıyorlar sabah...
  2. V

Kuryelik Yapabilirmiyim?

sigortasız tarzı yasal olmayan şekilde yapabilirsin ama tavsiye etmem ilerde yemek sepeti tıkla gelsin falan geçmeyi düşünürsen esnaf kuryeliği kesinlikle tavsiye etmem çok lanet bir şey kesinlikle bir daha asla yapmam sürekli bir borç çıkıyor kazandığın para vergi ve motora gidiyor genel olarak...
  3. V

Kuryelik Yapabilirmiyim?

Getir pişmanlıktır en az 18 yaş isterler
  4. V

taksitli motorsiklet önerisi

ktm de eylül kampanyası vardı vade farksız 12 taksit tarzında hangi motorlar bilmiyorum ama
  5. V

Motora sürmeye başlayacağım

Bundan 6 ay önce bende 125cc scooter almak için bakıyordum pcx çok niyetliydim zaten honda dio kullanıyordum benim için tek eksisi arka freni kampana olmasıydı dionun da kampanaydı disk kullanan kampananın kötülüğünü bilir biraz daha araştırdım sym jetx 125 modeline denk geldim görünüşü falan...
  6. V

Maksimum 220k Bandında Touring,Racing önerisi

aga 202.000 e 2024 sıfır bayide bul bir tane sana bir tane kendime alıcam
  7. V

80K 250cc üstü motor önerisi.

karar tamamen size kalmış hocam malum rks al demekte istemiyorum sonuçta para veriyorsunuz arkadaşım 2 hafta önce n250 aldı 2023 model 10 bin de 1 kere binme şansım oldu oturuşu biraz yorar gibi geldi bana çok fazla sürmedim max 10dk öne eğilerek oturuyorsunuz hafif racing gibi veya benim boyum...
  8. V

80k ya çok fazla seçenek yok hocam mondial yada rks var sıfıra çok yakın arkadaşımda mondial 2018 model 250cc cross var sürdüğümde beni çok tatmin etmişti ondaki xtrem değildi farklı bir modeliydi unuttum üretimi durmuş onun yan grenajı hafif kırık ben sordum niye almadın diye parçası yok kanka...
  9. V

kanka o paraya cross tarzı 250cc bulunabilir belki binersen
  10. V

motosiklet kask önerisi

https://www.pazarama.com/kyt-nf-r-kask-pirate-p-8020838329533?magaza=beymoto&ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma ben şu anda bunu kullanıyorum ls2 de taktım ls2 den kat kat daha iyi pedleri falan çok güzel benimki kafayı kulak altından enseyle...
Top Bottom