Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Trafik kazası gecirdim ne yapmalıyım

Yok biro ona göre ehliyet yoksa can alıyorsun.
  2. Yozgatlııı

Tamam abi senle tartışmaya gerek yok haklısın.
  3. Yozgatlııı

Kask arkamdaki arkadasimdaydı. Sağda solda motorcuları siz öldürmeyin:D geçirdiğim 2 kazada da minimum %85 üzeri haklıyımdır. Ehliyet dediğiniz şeyin cezasını ödediğim sürece karşı taraf tüm masrafımi karşılamak zorunda. 1762103481 Benmi hayat koparıcam? Komiksiniz :D
  4. Yozgatlııı

Cezaları ödediğimde çeşitli davalar sonucunda cezanın 2 katını alabilecek durumdayım, terörist değilim sadece Kaskım yok, lise öğrencisiyim ehliyetim yok. Cezası neyse öderiz cezayı ödediğin süre sonra trafik haklı bulursa üstüne tazminat açarsan senden iyisi yok.
  5. Yozgatlııı

O eskide kaldı ilk kazam değil:D
  6. Yozgatlııı

Kamera kaydı bulabilirim 1762085867 O an tutanak tutulmadıysa sigortanın önemi yok mahkeme yolunda birdaha karşına çıkmıyor. Ehliyet var diyelim ve orda ikimizde daha hızlı olsaydık? Elim bacağım kopsa ehliyet verimi getirirdi? Tazminat davası ve hastane ücretleri gibi şeyleri temin edebiliyorum
  7. Yozgatlııı

Beyler okul çıkışı tanımadığım bizim okuldan bir hoca ben ana yoldan giderken tahliye yoldan 2 şeridi kaplayacak şekilde çıktı ve beni devirdi. 2 dişim kırık çok ağır yaralandım Kaskım yoktu. Ehliyetde yoktu ve sigorta 1 hafta önce bitmiş yeni haberim oldu. Ben kazadan sonra olay yerini terk...
  8. Yozgatlııı

Pulsar rs200 motor bloğundan yağ kaçağı

Dostlar 7 binde motor bakımlarını zamanında hep yaptım kaza yaptım 3 ay önce şimdi geri topladım ancak egzozun üstüne yağ damlıyor yağ yanık kokusu ve baya zorlayınca motoru o kısımdan Duman atıyor. Yağ seviyesi normal ve bayadır aynı, contadan veya terleme olabilir diye düşündüm baştan aşağı...
  9. Yozgatlııı

Honda CB250R ve Eksper Hk.

Ns200
  10. Yozgatlııı

Rs200 ABS ve Kmh çalışmıyor

Ağır bir kaza geçirdim 3 ay önce yavaş yavaş topladım sadece ABS ve kmh kaldı kilometre saymıyor ve ABS çalışmıyor kablodan sandım ikisi bağlantılı olduğu için ancak ustalar beyin yanmış 30k masraf çıkar dedi hiç inanasım gelmedi servise götürmek istemiyorum ne kadar ağır şey varsa elimle yaptım...
  11. Yozgatlııı

Bajaj neden çift silindir motor üretmiyor?

Çin ile Hint arasında dağlar kadar fark var.
  12. Yozgatlııı

Geçmedi hocam 4 aydır hayat zindan oldu :D
  13. Yozgatlııı

RS200 veya ns200, tavsiyem ns200 rs200 ile ağır bir kaza geçirdim 3 aydır motorun başında yatıp kalkıyorum raicing zor iş.
  14. Yozgatlııı

Dominar 400 ve ns400z çift silindir olmalıydı 200 için tek normal zaten 1757769007 Bütçe
  15. Yozgatlııı

Dostlar bajaj oldu olalı hep sağlam sorunsuz ama teknoloji yok, dijital ekran bile 2025 de geldi. Cfmoto kötü derdik adamlar 3 silindirli motor tanıtımı yapıyorlar şu yeni çıkan ns400z çift silindirli olsa kötümü olurdu :D neden böyle yapıyorlar?
  16. Yozgatlııı

Gsx-S 125 mi CB125R mı daha iyi?

İkisinide almayı mantıklı bulmiyorum, eğer uzun süre kullanacağım ve parça vesaire olarak kafamın dertte olmayacağı bir şey seçmem gerekirse Cb125r Ama sadece 1 gün piyasa yapma hakkım olsaydı gsxs125 seçerdim. Daha atik motor.
  17. Yozgatlııı

Gsx-S 125 mi CB125R mı daha iyi?

Yapmayın hocam ikisi de mantıksız :D gsxs 125 dehşet motor ama parça sıkıntısı çok ve pahalı, CB125r da aynı şekilde. Temizleri 120 den çok daha fazla rakamlara satılıyor. Japon olsun diye mi 125lik bakıyorsunuz yoksa A1 ehliyetiniz olduğu için mi?
  18. Yozgatlııı

50CC motor önerisi (sıfır)

Şunlardan oldu bittikten nefret ederim, 2. El drift l al.
  19. Yozgatlııı

YUKI Taro GP2 alınır mı?

Motor öyle illaki şehrinde bakacağın bir şey değilki ben abilerimle 4 5 motor aldım hiçbiri şehrimden değildi 1500 gibi paralara otobusle getirirler
  20. Yozgatlııı

YUKI Taro GP2 alınır mı?

Tabikide bulursun o fiyatlara
Geri