Arama sonuçları: *

1. YusufTheBolt

Scooter garip ses sorunu çözüldü.

Motor çalışırken ayağınız ile egzoz çıkışını kapatın eğer kısa sürede motorun sesi değişir rolanti yavaşlar veya stop ederse geçmiş olsun Krank - piston - subap üçlüsünde bir sıkıntı var. Usta açmadan bilemez ne olduğunu.
  2. YusufTheBolt

3 bin tl ve altı kask önerisi (hiç bilgim yok)

LS2 rapid önerilir genelde bu fiyat bandında
  3. YusufTheBolt

Motosiklet ve ekipman önerisi.

Benim tavsiyem her zaman scooterla başlanması yönünde olur. Motosiklet ehliyetinde yoktur büyük ihtimalle.
  4. YusufTheBolt

Motosiklet ve ekipman önerisi.

Mart-Nisan için şimdiden motor tavsiyesi verilmez.
  5. YusufTheBolt

Yardım R25 PERFORMANS SORUNU

Eğer çok kafana takıyorsan sağlam ve referansı olan bir ustaya rektifiye yaptır. Ama bence bu r25 masraf limitini doldurmuş.
  6. YusufTheBolt

Yardım R25 PERFORMANS SORUNU

Motorda boştayken fazladan bir titreme veya sallantı varsa sente ayarı iyi yapılmamış demektir. Önce ona baktırın. Aslında önemli olan Teker-Canını ala ala kullanmanıza bağlı olarak Piston-Yatak-Segman ilişkisinde bir sorun oluşması.
  7. YusufTheBolt

Sıfır SR250 mi 2.el R25 mi (ilk motorum olacak)

Sıkıntı R25 veya kilometresi değil önceki kullanıcıların motora yaptığı işkenceler. CF Moto blok konusunda kendisini kanıtlasada hala emekleme aşamasında bir motor. Kullanıcı yorumları olumlu olsa da usta sürücü yorumları pek fazla yok. r25 kendini kanıtlamış bir motor. Şimdi seçeneğiniz şı...
  8. YusufTheBolt

Al-Sat başlamak istiyorum

Öneri ile ticaret - iş yapılmaz. Kendi istidadınız olan veya bilginiz, ilginiz olan işlerin ticari yollarını öğrenmeniz lazım.
  9. YusufTheBolt

0km motor alırkenki islemler

Bayiye gittiğin ve satın aldığın zaman sana aracın motor ve şasi numarasını verecek. Sende sigorta yapacaksın. Sigortadan sonra bayi sana fatura geçici ruhsat ve plaka basım belgesi vericek. 0 araçta özel plaka olmaz ama ilk plaka basım çıktıktan sonra sahipsiz ise emniyet müdürlüğünden sahipli...
  10. YusufTheBolt

Yardım 150.000TL SIFIR 2023 PCX ALINIR MI

Dostum belli ki içine oturmuşum bir ukde bir yara olarak içinde kalmışım nefret tohumlarını her yere ekiyorsun. Allah kimseyi internette tanıştığı belki gerçekte hiç görmeyeceği bir insana kin tutacak kadar ezik, vasıfsız, gurursuz, akıl yoksunu yapmasın. AMİN.
  11. YusufTheBolt

Yardım 150.000TL SIFIR 2023 PCX ALINIR MI

Mağaza fiyatından 30k fazlasını verip bir stokçuyu sevindireceksen alınır. Yada şu japon fanboyluğunu bırakıp 60 bine Newlight 125 proda alabilirsin. bu ay gruptan biri bakıma gitti 30bin km devirdi hala tık yok.
  12. YusufTheBolt

RKS blazer XR 50 (80 CC) yağ filtresi değişmeli mi?

Hocam google'a scooter yağ süzgeci yazarak çıkan herhangi birini alabilirsin.
  13. YusufTheBolt

İkinci el Japon motosiklet mi, sıfır Çinli mi?

Basitleştirdim. Anla diye. Onu bile çatışma unsuru olarak kullanıyorsun :D APEC sevici
  14. YusufTheBolt

1. Motor "ALMAK JAPON OLMAK MUTLU VE MUZ" 2. Motor "ALMAK İSİMSİZ MOTOR OLMAK MUTSUZ VE MUZSUZ" BEN HAKARET ETMEK, KİTAP ÖNERMEK AMA OKUMAMAK. İNTERNETTE USTALARIN DEDİĞİNE İNANMAK VE MUZ
  15. YusufTheBolt

50 CC Motor önerisi

En azından 3 saatlikte olsa bir Güvenli Sürüş kursuna gidin. 10cc bile olsa araba ehliyeti ile kullanılmasının yanlış olduğunu düşünüyorum. Önerim Virago 50 ön boşluk daha bol ayaklarınız rahat sığar.
  16. YusufTheBolt

12 senedir motor sürüyorsunuz. Genel olarak elektrikli bisiklet üreten, motosiklet üretim tecrübesi olamayan, tamamen ithal ürünlerden toplanmış motor yapan bir firmanın özellikle A101'de satılan versiyonunu almamanız gerektiğini öğrenemediniz mi? Burada tartışılan markalar genel olarak...
  17. YusufTheBolt

Motosiklet lastik ebatındaki değişiklik

O kadar yanak genişliğinden bir şey olmaz tabi eğer motor ve blok bölümüne giden çamuru suyu engellemek için konulan çamurluk benzeri plastiğe temas etmiyorsa.
  18. YusufTheBolt

A1 ehliyeti almam mantıklı mı

İndirim olmaz mantıken daha pahalıya gelir. Bekle 6 ay. A1 gereksiz bir ehliyet
  19. YusufTheBolt

Koyun derken ne kadar da doğru demişim :D Çoğunluk nerde sen orda. Takip et arkadaşlarını :D
Top Bottom