Arama sonuçları: *

1. ahmetwilliam

Motorun masrafı kaç para çıkar?

Olay nasil
  2. ahmetwilliam

Yardım Rks blazer 50 xr hakkında soru

Yapaicagimiz bisi ykmu bndeki ses asiri ama
  3. ahmetwilliam

aynı model tanıdığımda var ondan daha fazla ses çıkıyor. egzozdan galiba.
  4. ahmetwilliam

model başlıkta belirttiğim gibi 1. sorun sabah başlangıçta motor stop ediyor ısınmadığı için galiba bilmiyorum ama akşamda stop ediyo gene sürekli. sonra biraz gaz verince bi süre düzeliyo. 2. sorun az gaz versem bile çok ses çıkıyor millet bana bakıyor o derece. yani sesi aşırı çıkıyor...
  5. ahmetwilliam

Öneri 50.000-60.000 TL 50/125 CC Motor Önerisi

daha aldigimdan beri yagmur yagmadi ama tekerlekle alakali o. Ve ani fren yapmican hiz yapmican kayar
  6. ahmetwilliam

blazer xr 50
  7. ahmetwilliam

20 30km gidip gelebilioymr ben rahatça. hızlıda yani. 80 km hız yeter bence onu düşün sadece
  8. ahmetwilliam

rks var bende 50-80 lik 20 ile 30km ye kdr rahatça gidip gelebiliyorm hızlıda scooter B ehliyet.
  9. ahmetwilliam

50cc Motor Mu Elektrikli Bisiklet Mi

Rks blazer 50 xr var memnunum
  10. ahmetwilliam

Arora freedom 50 vs quantum 50

Hocam plakadan sorgulama yapabiliyormuyum smdi hasar kaydi kazasi felan varmi nasil ogrenirm yoksa gerek yokmu motor icin ilk defa motor alcamda temiz almak istiyorm yapcagm bisi varmi
  11. ahmetwilliam

plaka cikartmak mecburimi peki eger ayni ilde yasiyorsam. Ve plaka araba icin cikarttigimiz yerdemi oluyo gene
  12. ahmetwilliam

Bi sorum daha olucak tek silindir ve otomatik diyor dogru dimi bu 50 cc icin. Ve motor alirken neye bakiliyor ve ruhsat uzerimize aliyoruz anahtari aliyoruz baska bisi yapiliyomu benim uzerime almam gereken bisi felan
  13. ahmetwilliam

Peki 2 zamanlimi 4 zamanlimi alicam hangisi sizce
  14. ahmetwilliam

Sifiri 60k 70k ikinci el 40 45 bulurum gibi geliyo ilk motorum olcak
  15. ahmetwilliam

Fark yok yani 50cc lerde. Hangisi uygunsa fiyati onumu alaym ? 40 45 suan ama sifirida 60 70
  16. ahmetwilliam

125cc motor önerisi.

Benim konumada bakarmisiniz https://forum.donanimarsivi.com/konu/arora-freedom-50-vs-quantum-50.973519/
  17. ahmetwilliam

Hangisi daha iyi acaba? Quantum normal ekran freedomda dijital ekran var peki güc olarak da mi freedom daha guclu onu ogrenmem lazim
  18. ahmetwilliam

Arora freedom 50cc hakkında

İlk defa motor alip kullanicam aklimda arora freedom 50 var 80cc yukseltilmis olarak. Dijital ekranli . Ama 2 ve 4 zamanlı farki ne bilmiyorum Enjeksiyonlumu karbiratorlumu hangisi iyi İlk defa alip kullanicam biraz bilgi lazim
  19. ahmetwilliam

50cc den 80cc ye yükseltilen motor hangi sınıf ehliyet ile kullanılır

ruhsatta 50 geçiyor o yüzden B devam
Top Bottom