Arama sonuçları: *

1. A

En iyi 125 cc motor hangisi

Honda CBR 125, cb125r Suzuki gsxr 125
  2. A

Yardım HONDA ACTIVA 125 VS ACTIVA S VS DIO

Tvs ntorq 125
  3. A

Yardım 1. Vitese Düşürürken Çat Sesi Geliyor

Hocam çoğu motorda aynı şekilde o ses gelir boştan 1e attığında da aynı ses geliyordur muhtemelen sıkıntı değil
  4. A

100K 125CC Motor Önerisi

Bu fiyata alınabilecek en iyi motor 0 tvs apache rtr 200'dür blok yaptırmadan 100k km giden insanlar tanıyorum
  5. A

150/160 Bin fiyat bandında 250CC motorsiklet önerisi

Bajaj Pulsar ns 200 ve ya rs200 al kafa rahat olsun
  6. A

Öneri kuryecilik için hangi motoru almalıyım

hocam abs önemli tabikide fakat çin malı motorlar bir süre sonra başını ağrıtabilir o yüzden uzun ömürlü bir motor istiyorsan japon almanı tavsiye ederim eğer 40-50 bin daha bütçene ekleyebilirsen 0 pcx alabilirsin kafan çok uzun süre rahat eder ayrıca absli motor
  7. A

hocam rks kötü fakat tek sağlam motoru spontinidir 100 bin kmye kadar giden motorlar gördüm ama paran varsa japondan şaşmanı pek önermem honda activa s ve ya diolara da bakmanı öneririm symde fena değil fakat o kadar para vermeye gerek yok onun yerine dediğim gibi activa s ve ya dio almanı...
  8. A

hocam symye o kadar para vericeğine 15-20 bin tl daha verebiliyorsan pcx 0 almak daha mantıklı ben o kadar para veremem diyorsan eğer attığın pcxide alabilirsin veya rks spontini 110 var bunlarda kuryelik yapmak için sağlam motor
Top Bottom