Arama sonuçları: *

1. asmarena6

Yardım Motor için f/p ekipman hangilerini almalıyım

pantolon alacaksan dizlik alma en azından şimdilik. dizlik alacaksan pantolon alma montu hertürlü alacaksın bunda alt kısımdaki gibi bir seçenek sunmuyorum :D bu yüzden mont dizlik bak öncelikle. revit h2o montta işini görür dizlikte ben leatt kullanıyorum ama sertifikalardan sonra işin içine...
  2. asmarena6

Öneri (Bitti)Ekipman Alışverişi Yapacaklar İçin Yurtdışı Sitesi Fcmoto Uygun fiyatlar.

30 euro sınırından dolayı artık konunun bir önemi kalmamış ve güncelliğini yitirmiştir. Kamuyu Aydınlatma Platformu :)
  3. asmarena6

Nasıl bir motor almalıyım

Adam diyor kiiii :D Racing motor alacaksa R25 harici gereksiz diyorrr)parasıda r25e yetmeyeceğine göreee) Racing önermeyin adama naked alsın takılsın diyor. R25 al demiyor yani. Türkçeden türkçeye çeviri hizmeti :D
  4. asmarena6

Motosiklet ehliyet alma sürecim normal mi?

A sınıf için 3 gün 2 saat gittim sınavdan önceki hafta. Biraz mahalle kursları savsaklıyor süreci. Altında motor yoksa ve antrenman yapamıyorsan da son zamanlarda tekrar yapmak daha avantajlı aslında.
  5. asmarena6

Öneri (Bitti)Ekipman Alışverişi Yapacaklar İçin Yurtdışı Sitesi Fcmoto Uygun fiyatlar.

150 euro + Kargo. Yani kargoya bakmıyoruz sepetimiz 150 yi aşmasın yeter
  6. asmarena6

Motor Kask önerisi 12bin TL

Kafa yapına uyan (aynı standartlar ve malzemeler kullanan kasklar içinde) mümkün olduğunca en hafif kaskı alman en iyi tercih olacaktır muhtemelen. Burda ne söylesek biraz havada kalıyor her kafa yapısına her kask olmuyor çünkü. Hafif kask gerçek hayatta melek kanadı takmak gibidir hele de ağır...
  7. asmarena6

Elbette alınır. her şey yarı fiyatına geliyor neredeyse. (Bazı ürünler TR de daha ucuz nadiren de olsa mutlaka kontrol etmek lazım TRyide) Yeni bir üyelik açıp doğum gününüzü 20-25 gün sonrası bir tarihe ayarlarsanız iyi ihtimalle %10 indirim kodu mail atıyorlar kaldırmadılarsa...
  8. asmarena6

yaşıyorum hocam buyur :D Devam edeceğim diyip edemedim o yaşam enerjim bitti kaldı öyle konu :D
  9. asmarena6

Kask Önerin Beyler 3500 CİVARI

adam olana çok bile
  10. asmarena6

Kask Önerin Beyler 3500 CİVARI

https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Scorpion-EXO-491-Run-Helmet/SubProducts/Scorpion-EXO-491-Run-Helmet-0004
  11. asmarena6

Daha önce plaka çıkartılmamış motoru trafiğe işletme

Normalde bayi sana 1 ay süreli geçici tescil belgesi veriyor onunla notere gidip ruhsatını alıyorsun sonrada cemiyetten plakayı hallediyorsun. ama senin geçici tescil belgenin de süresi dolmuştur zaten. Notere gidip sorarsan o seni yönlendirir bence.
  12. asmarena6

18 yaşındayım mt09 alacağım

Ölmek için güzel yaş :)
  13. asmarena6

EKİPMAN TAVSİYELERİ NE YAPMALI NE ETMELİ

Bu fiyat farkıyla Revit Apex H20 önermiyorum. Kendime Apex TL arkadaşıma da Apex H2O almıştım fc motodan. Çok minimal bir fark var. Ama aradaki fark çok fazla. (Tüh Apex TL ler 109 Euro falandı ne kadar artırmışlar yeni yılda ya) GirayHan hocamın dediğine aynen katılıyorum mevsimsel mont...
  14. asmarena6

160.000 TL scooter motor önerisi

PCX sizi üzmeyecektir. çok scooterdan anlamasam da. :) yamaha neden düşünmediniz nmax mı dmax mı bişey vardı.
  15. asmarena6

Motosiklet Eldiveni Önerisi

revit mosca kullanıyorum hafif güzel eldiven memnunum.
  16. asmarena6

200000 TL ye kadar motosiklet önerisi

KTM 390 Da mantıklı amma eccük limiti aşıyıore
  17. asmarena6

250SR ile R25 arasındaki +120.000₺ değecek bir fark mı?

125cc motorlara istenen fiyatlar neredeyse 200-250cc motor fiyatı. üstelik ikinci elide inanılmaz yavaş. benim önerim yaş tutuyorsa kafadan A ehliyeti alıp ehliyet işinden kurtulmak. sonrada da bajaj 200cc ns olur rs olur ne hoşuna gidiyosa alıp başlamak. yoksa 125 cc de vitesli motor...
  18. asmarena6

250SR ile R25 arasındaki +120.000₺ değecek bir fark mı?

Getirseler Şu CBR250RR ortalıkta R25 falan kalmayacakta. Dümbük Honda hem arabada hem motosiklette türkiyeyi hiç sallamıyor. R25 gerçekten çok güzel motosiklet popüler yakışıklı. ama sen buna rakip getirmezsen oda fiyatını arşa çıkarır tabii ki. Bizim işimizi çözse çözse honda çözer yoksa 300 de...
  19. asmarena6

Motora yeni başlamak için öneriler

Yorum yapma gereği duymadım :) yok böyle bişey. özelden cevapladım
  20. asmarena6

Motora yeni başlamak için öneriler

Selamlar, Türkçe olmasında bir sıkıntı olmaz hayır. Sadece orda Company kısmını boş bırak. bizim gümrük cinstir seni şirket falan sanar gümrük vergisi çıkarmaya çalışır belki kargo hariç evet. sepet tutarın 150 euroyu geçmese yeterli. 1703226254 XMAS23 kodunu sepete eklemeyi unutma belki bi...
Top Bottom