Arama sonuçları: *

1. bosbelesbiri

Bu motor alınır mı??/Bu satıcı güvenilir mi?

Motor bayisi bi sorun çıkarıcanı düşünmüyorum rks bayisi zaten kendisi 0 motorda bi problem olmaz ancak kronikleri vs var mı hiç araştırmadım ama tipi güzel konforludur diye düşünüyorum çokca görüyorum Ama bana kalırsa 125cc motora bu kadar para bayılmak mantıksız geliyor.Git 60-70k ya motorlar...
  2. bosbelesbiri

Kuryelik yapmak için ikinci el motor tavsiyesi

Vigo başvurum hala beklemede şuan kurye ihtiyacı yokmuş bölgede :/
  3. bosbelesbiri

120K Bandında Motor Arıyorum

A2 ehliyet falan varsa bence hiç 125'lik bakma 20 bin tl daha çık bence git pulsar n250 falan al sıfır tavsiyem.125'lik çünkü kesmiyo belli bi süreçten sonra ve 125'cc ye artık para bağlamak pek iç açıcı gelmiyor 90-100 bandında.
  4. bosbelesbiri

A2 Ehliyet Almak ve Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek

a1 al demedim..
  5. bosbelesbiri

A2 Ehliyet Almak ve Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek

R25 başlangıç motoru bence 👎. Bi düşsen veya biyere vursan Allah muhafaza al sana birsürü masraf grenaj cart curt en basitinden. İlk motor hakimiyet felan kapman lazım 16 yaşında a1 ehliyet ile 125cc aldım şuan 18 oldum a2 alıp 250 cc alacağım. 125cc ile bile 3-4 kez düştüm karşı şoförlerin...
  6. bosbelesbiri

Malesef yaşım 18. Öğlen 1 ile 6 arası okuldayım akşamları çalışmak için bakıyorum firmalara yaşadığım ilde trendyol yok yemeksepeti ve vigo mantıklı geldi sanırım hakkımı vigodan yana kullanacağım akşam 19-24 arası part time çalışma var.. Pek bi araştırma yapmadım canlı canlı birileriyle...
  7. bosbelesbiri

Hocam konu dışı ama hangi firmaya gireceksiniz acaba
  8. bosbelesbiri

Bajaj mı benelli mi?

Konfor aranmaz mı motorda ya🤓
  9. bosbelesbiri

Bajaj mı benelli mi?

Benelli küçük ve konforsuz bence..
  10. bosbelesbiri

125 cc sağlam motorlar

16 yaşında üniye nası gidiyon ya çözemedim suan kaç yıl erken basladın okula 2 mi
  11. bosbelesbiri

Zorunlu Trafik Sigortası Fiyatları

Anladım hocam güzel fiyat sayılır şuanda.Hayırlı olsun.
  12. bosbelesbiri

Rica ederim. Ne gözüküyor fiyat acaba?
  13. bosbelesbiri

Anadolu olması lazım
  14. bosbelesbiri

2 gün önce drift l 2445 e yaptırdım. 3 taksit peşin fiyatına aynı 2022 model 1705259459 Ek olarak sigortam netten falan bak 2800 e vardı
  15. bosbelesbiri

Öneri F/p olarak motorsiklet telefon tutucu ve interkom önerisi

Valla ben genelde şarkı felan dinlediğim için bana gerekli ama sizin kullanım amacınız kendi aranızda konuşmak mı?
  16. bosbelesbiri

Öneri F/p olarak motorsiklet telefon tutucu ve interkom önerisi

https://temizekipman.com/nukrotech-mrt-plus-telefon-tutucu sağlam üründür 1703809752 https://www.trendyol.com/acl/bluetooth-5-0-motosiklet-mikrofonu-uyumlu-kask-icin-kulaklik-bluetooth-interkom-p-746036194?boutiqueId=61&merchantId=195065 müzik vs dinlerken sesi mükemmel baya fazla...
  17. bosbelesbiri

Mondial drift l 125 alacağım önerisi olan varmı ?

Baktımda evet 5.3 almış. 1703601731 Valla onada bişi diyemem ben wşsödğdö. Çünkü 2 kask aldım 2 sini de internet üzerinden aldım.Birini Antalya da Can Motor var onların n11 mağazasından aldım.İlk kaskımdı neler hakkında bilgi olacağım ve yandan üstten sıkma durumları nasıl olmalı diye...
  18. bosbelesbiri

Attığım sitedeki ürünler sıfır :) Çoğu üründe bile sıfır etiketli yazıyor zaten.
  19. bosbelesbiri

Kafa ölçüne baktınmı doğru kask için? 1703458285 https://temizekipman.com/hjc-c70-silon-mc3h-fullface-siyah-sari-motosiklet-kaski M beden alıcaksan bunu al.
  20. bosbelesbiri

Motor bende var tam 1 yıl olucak 1 ay sonra.Düzgün binip sınırları zorlamazsan güzel sağlam motor. Sadece alınca akü değiştir 500-600 liraya başka da masraf etmezsin bakım masrafı hariç.Ben hiç sıkıntı yaşamadım inşallah yaşamamda.Şuanda en iyi fp motorlardan olabilir ancak son dönemde bi tık...
Top Bottom