Arama sonuçları: *

1. crcyle

Alibabadan r25 alma işi

sen de haklısın üzgünüm
  2. crcyle

Alibabadan r25 alma işi

knk adamlar yazdı dedi göndericem ne demek yani. Sipariş versem napabilirler ki o motor buraya gelecek 1730147932 knk araba zor gibi ama motor gelebilir
  3. crcyle

Alibabadan r25 alma işi

kanka bu ciddi mi 1700 dolar diyo hiç bişey 58.297,92 Türk Lirası. Gelir mi alırsam.??
  4. crcyle

A2 direksiyon sınavını geçtim nasıl ehliyetimi temin edicem(B ehliyetim var)

baktım edevletten gözüküyor . O zaman harcı yatırıyım bugün, yarında randevu alayım ilçe müdürlüğüne. O belgeyi de çıkartmam lazım değil mi . Belge, ehliyet, kimlik, biyometrik foto bunlar yeterli olcaktır değil mi
  5. crcyle

Benim şimdi kursumu beklemem mi lazım belgeleri atmasını
  6. crcyle

B ehliyetim var a2'yi direksiyon sınavını dün geçtim tamamladım. Şimdi hemen harcı yatırıp ilçe müdürlüğüne gidip ehliyetimi alabilir miyim. Yoksa sürücü kursunun belgeleri hazırlamasını mı bekliyeceğim ...
  7. crcyle

Annem ve babam motora karşı motor almak istiyorum ne yapabilirim

Kanka kuzenim gitti yani hiç arabayla alakası yok gitti biraz da arkasına baktı bir iki saniye boyunca gitti direğe çarptı bacağını falan yardı geçen dedim bir tanıdığımız dümdüz yolda giderken kassızdı araba önüne kırdı öldü oracıkta. ben kendime güveniyorum yani becerikli bir insan olduğumu...
  8. crcyle

Annem ve babam motora karşı motor almak istiyorum ne yapabilirim

Ehliyeti aldım ama ailem motor almama izin vermiyor akrabalarımdan biri kaza geçirdi nasıl onları ikna edebilirim acil destek
Top Bottom