Arama sonuçları: *

1. denizbulut

110K Taksitle Motor Önerisi

Bütçe arttırıp 250 SR satın aldım hocam. Ama satın almadan önce çok araştırdım RTR200 tam fp ürünü. Zaten tvs ve cfmoto bayileri aynıydı. Gittiğimde de bayiye konuşma fırsatı buldum. RTR200 kullanıpta memnun olmayan görmediklerini söylediler. En çok sattıkları modellerden birisiydi
  2. denizbulut

10K Bütçe ile Kask Önerisi

Hocam 2. Elden Ls2 Thunder Plus Carbon kask buldum. Çok az kullanılmış sıfır ayarında ürün. Sizce 7000e alınır mı ?
  3. denizbulut

10K Bütçe ile Kask Önerisi

Dostlar selamlar , sıfırdan motora başladım. Bayiden 0 250 SR satın aldım. RS200 Alsaydın diyen arkadaşlar elbet olacaktır fakat elimde nakitim olmadığı için SR aldım. Bütçem dahilinde Kask bakıyorum şuanda. Beden XL. Motoru nardo gri satın aldım motorla da uyumlu olmasını istiyorum. Kapalı kask...
  4. denizbulut

RTR200 de karar kaldım , yarın alacağım.
  5. denizbulut

Hocam diğer işlemler için ortalama gider ne oluyor peki bi bilginiz var mı bu konuda. 1732052074 Bugün bayiyi aradım , aklımda siyah vardı ama ellerinde yokmuş. Beyazda çok tatlı duruyormuş böyle görünce. Ekstra ne var sizin motorun üstünde hocam ? Stok hali bu değil galiba
  6. denizbulut

Rtr 200 baktım çok hoş duruyor. Bu fiyat bandında bu tarz motorlara hiç bakmamıştım. Deneyimleriniz nasıl hocam. 1731952961 Ne kadara aldınız hocam tam olarak bilgilendirirseniz çok sevinirim
  7. denizbulut

Merhabalar Dostlar Kredi kartımda 110K Limit var (axess) Bu bütçe dahilinde 12 taksit ile motor arıyorum. Aklımda şuan için Mondial Extreme 200 ve Superlight 125 var Mondial alırsam eğer supermotoya çevirme gibi bir amacım var. Mondial 70k , Superlight 110k. Tarz olarak cross ve chopper...
  8. denizbulut

Babamı nasıl motor almaya ikna ederim

Daha yaşın küçük. Baban haklı bence aksiyon arama şuan adam zaten 750ccye biniyor diyorsun bu konuda bilgi sahibi belli ki yaşanmışlıkları göz önünde bulunduruyordur sana zarar gelmesini istemez. Babanı dinle bence
Top Bottom