Arama sonuçları: *

1. durdenkeremm

Ehliyet kursu kaydı iptal edilebilir mi?

Size yalan söylediğimiz nerede? Kurs saatleri değişmiyor çok konuştum. İptal etmek doğal hakkım bence zaten daha ilk gün derslere 2 hafta var. sınav hakkında bilgim olmadığı için korkuyordum onuda yendim rahatça geçeceğimi düşünüyorum artık.
  2. durdenkeremm

ahahahhahahh anladım hocam legal yoldan devam ozaman.
  3. durdenkeremm

Teşekkürler hocam direksiyon sınavından önce eğitim oluyor diye biliyorum o eğitimde güzergahtamı oluyor acaba veya güzergahı nerden öğrenebilirim bizim orda bildiğim bir eğitim yeri var orada full yokuş yerler ya korkmadım değil direksiyonda deneyimim olduğu halde . öyle rüşvet falan olmuyormu...
  4. durdenkeremm

hocam peder ile beraber gitmiştim ben onun teorik derslerini görmüştüm ilkyardımda biraz bilgilerim attığınız linkten sınava girdim 41 doğru yaptım iyi gibi umarım sınavlara böyle olur :D (yanlış yaptıklarım daha önce hiç bilmediğim şeyler)
  5. durdenkeremm

çok zorlayıcımı hocam yani herkesin öğrendiği aynı şey genelde aynı sorular olur diye tahmin ediyorumda
  6. durdenkeremm

hocam vazgeçtim derslere katılmadan evde çalışarak gireceğim sınava. hocam sizce aşırı zor olurmu zeki birisiyim aslında övünmek gibi olmasa aklım yatkın böyle şeylere en iyi nerden çalışabilirim sizce site veya uygulama olarak onlarıda boşuna uğraştırmayayım.
  7. durdenkeremm

Teşekkürler hocam bu ocağın ortasına doğru gireceğim sınavda her ehliyet ile alakalı şeyler mi çıkıyor çünkü a1 ehliyet için araba motoru cart curt sorarlarsa anlamamda.
  8. durdenkeremm

Hocam o zaman bu hafta full çalışıp bidahaki hafta girebilirmiyim kurs bana 17 aralıkta dersler başlıcak oçak şubat gibi sınavlar olcak dedi
  9. durdenkeremm

Farklı bir kurs ile devam edeceğim büyük bir ihtimal.
  10. durdenkeremm

Hocam sabah 9-10 olsa işime gelir 11-11 çalışıyorum. sabahları sadece direksiyon dersleri var dediler 18.00-20.00 arası teorik dersler var dediler. önceden babam ehliyet alırken (b sınıfı) teorik derslere girmiştim ve deneme sınavlaırnda ondan iyi not almıştım ama heyecan yaptım birazda emin...
  11. durdenkeremm

Teşekkürler hocalarım, yarın net bilgi alıp devam edicem orda iptal edip işyerime yakın bir yerde yapıcam o zaman durumu haber ederim iptal yok derlersede artık sınavı evden çalışıp geçmeye çalışcam saolun.
  12. durdenkeremm

Direksiyon sınavından kalmam büyük ihtimal deneyimim var hocam fakat heyecan ne yapar bilmiyorum. korktuğum yazılı sınav devletin yaptığı.
  13. durdenkeremm

iptal etmem gerekiyor çünkü böyle dersem kabul edeceklerini sanmıyorum sınavdan kalıp üstüne 10 binlik olmak istemiyorum. 1733248982 Hocam onuda düşündüm ama sınavın zor olacağını düşünüyorum endişeliyim bu konuda biraz açıkcası...
  14. durdenkeremm

Merhaba bu sabah A1 ehliyet için kayıt oldum (12:37) fakat iş saatlerime uymadığı için iptal ettirmem gerekiyor. Kursa ulaştım (16:00) yetkili kişi olmadığı için yarın gelmemi söylediler, velim ile gidip diğer velimin onay vermediğini söylesek iptal edilip param iade edilir mi? Elimde ödeme...
Top Bottom