Arama sonuçları: *

1. I

3.500TL'ye LS2 Rapid 2 alınır mı?

filozof her post altında bir tane var bunlardan. ağa 1 daha koy MT al hiç bakma gözünün yaşına ben 112'de çalışıyorum ne büyük kazalardan ekipman sayesinde sıyrıklarla kurtulanlar görüyorum. beğenilmeyen ls2 kask ile adamın biri lineaya kafa kafaya girmiş kaskı korumuştu adamı. tedbir senden...
  2. I

Mondial 125 Drift L Alacağım Önerilerinize İhtiyacım Var

2 el düşük km al kalan paraya güzel bir kask ve mont alırsın
  3. I

RKS 125r alınır mı? Motor önerisi

ben 11 ay kullandım rks 125 öncelikle yakıt muhteşem,malzeme kalitesi bence uçmuyor ama ben 11 ay aktif olarak sorunsuz kullandım,parçasıda çook rahat bulunuyor. saan tavsiyem 0 almaktansa 2. el alman çünkü 0 motorla 2.el motorda fiyat makası çok fazla mesala şuan rks 125 hatay'da taksitli 67...
  4. I

Yardım Motosiklet tehlikeli mi ne kadar tehlikeli

ben hiç motor kullanmamıştım son 8 ay hariç ,30 yaşındayım iyi ki almışım diyorum motorum pcx 125 öyle ahış şahım güçlü değil ama iş görüyor.motor tehlikeli ama tehlikeyi en çok belirleyen sensin ,yaşın genç illa gaza geleceksin gaza yüklenip extreme hareketler yapacaksın ama yok ben kendimi...
  5. I

125 cc motosiklet sigortası ne kadar tutuyor ?

değişir motora göre ben 23 model rks newlight sattım alan kişi 1.derece indirimden faydalanndı 5400 tuttu ben pcx aldım 24 model 5.derece indirim'den faydalandım 6900 tuttu
  6. I

Bajaj Pulsar NS200 mü almalıyım RS200 mü?

0 almakla başlı başına 30-40 k zarar ediyorsun asla 0 alma
  7. I

Yardım 2 motor arasında kaldım motorcu arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.

rs200 al hocam parça bulması basit ve daha sorunsuz,benim araştırmalarım bu yönde bende o yüzden rs200 tercih edeceğim. Elimdeki RKS newlight satılırsa
  8. I

Honda CB125R alınır mı?

henüz 3 aylık
  9. I

Honda CB125R alınır mı?

hazır motor konusu varken gençlere danışayım. Ben evliyim ve bir oğlum var ona göre motor önerirseniz fazla genç işi olmayan sevinirim. Şuan hali hazırda rks newlight 125 var, biraz daha yakışıklı ve artçı alabileceğim bir motor bakıyorum çok yüksek cc olmayan max bütçe 250 önerilere açığım
  10. I

50CC motosiklet ile 50km yol yapılır mı?

ben emniyet şeridinden sürerek 40-45le gittim eve getirdim dinlenerek.aylardan kışkı yanımdan kamyon geçtimi sıcak oluyordu güzeldi :D
Geri