Arama sonuçları: *

1. keremast

Hyosung gt250r parçası hangi ülkelerde bulunur?

böyle bir konu açılmışken 125cc 70 bin liraya kadar alınabilecek motorlar nedir?
  2. keremast

Öneri Başlangıç motoru önerileri

bana kalırsa sıfır. hele ki çin malı motor ikinci el alınmaz bence sıfırı bile sorunluyken. 1731362246 haklısınız sorunlu olduğunu bahsettim. uygun fiyata bajajlar bakılabilir bence ilk motor olarak. tabi bütçe nedir bilemiyorum orasını
  3. keremast

uygun ve sıfır olarak çin malı regal raptorlar var. ama başım ağrımasın diyorsan hint malı bajaj pulsarlara bak. bir nebze olsa da çine göre hint malı daha iyi. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-nakite-ozel-fiyat-180-bin-hemen-teslim-pilder250-led-ekran-1195896988/detay
  4. keremast

cafe race tarz gider sana ya da giriş seviyesi chopperlar
  5. keremast

Kuba RX9 alınır mı ?

bakım sorun değil ilgilenirim. normalde arabacı birisiyim fakat onunla ilgilendigim kadar bununlada ilgilenirim. 1716029366 100 kiloyum ilk başta 50cc kullanmayı düşünüyorum hocam. şehirici ve sahile gitmek için kullanıcam. sahilde 15 km var buradan rampalıda.
  6. keremast

Kuba RX9 alınır mı ?

Arkadaşlar selam Cafe racer tarzı motor arıyorum. şehir içinde ayak işlerini halledecek bir motor olsun istiyorum. nadir kalmışlardan 2022 model bi rx9 buldum ankarada sizce nasıldır? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-kuba-rx9-satilik-1171675294/detay/
  7. keremast

Benelli 125s mi Pulsar NS125 mi?

tek yol pulsar o zaman.
  8. keremast

az kilometreli ktm duke 125 bakıyorum hocam. ya da cfmoto 150nk
  9. keremast

İki motor arasında kaldım, ilk motorum olacak NS125'i az çok deneyimledim. 125s'in su soğutmalı ve 6 vites olması hoşuma gitti. sizce ne alınmalı?
  10. keremast

60 bin tl'yi geçmeyecek chopper motor tavsiyesi?

hocam mondial mct 250 nasıldır peki? ya aslında 70 bin tl'ye kadar çıkabilirim belki. öğrenciyim elimde çok para da yok sistemi satıp almayı düşünüyorum. 1682278122 evet hocam hem motor sıvı soğutmalı, parçası bulunur mu ki?
  11. keremast

YUKİ FUNRİDER 125 modeli'de hoşuma gitti ama, biraz fiyat aşıyor. temiz 2.el bulamazsam ona kalırım artık.
  12. keremast

Arkadaşlar merhaba ilk defa motor sahibi olacağım ve chopper almak istiyorum, yakın zamanda ehliyet alacağım, hız meraklısı değilim. hangi modelleri önerirsiniz
Top Bottom