Arama sonuçları: *

1. kupır

MT-25 ile başlanır mı?

Normalde "başlanmaz" derim ama günümüz şartlarında 1-2 sonra motor yükseltmen çok zor olacağı için başlanır diyebilirim. Çünkü 125-150cc ile başladığında bir süre sonra yeterli gelmemeye başlıyor.
  2. kupır

Motosiklet kask içi değişir mi

Hocam o beyaz köpükler asıl koruyucu katman, onları deterjanlı ya da alkollü suyla temizlemeyin, toparlayabilirseniz kolay gelsin :D
  3. kupır

Hocam yanlış anlamazsan, pek adam olacak gibi durmuyor bu kask ya. İmkanların ne hiç bilmiyorum ama sıfırı 3 bin lira olan kaskım var, öyle bir şey alabilirsen çok daha işine yarar ve güvenli olur. İmkanın varsa düşünebilirsin, imkanım yok bunu adam etmem lazım diyorsan iç kısmını...
  4. kupır

İçini değiştirsen de değiştirmesen de kask kullanımı en iyi buff ile oluyor hocam, öneririm. Tamamen kendin kullanıyor bile olsan kaskın süngerlerinin kirlenmeden tozlanmadan en uzun süre kullanmak için buff şart. Ayrıca saçların bozulmasını da önlüyor
  5. kupır

Motor eldiveni önerisi

Uzun kullanıma uygun mu acaba? Nays ile 318'e falan geliyor, iyi fiyat.
  6. kupır

Derbi gpr 125 2t motor

Katılıyorum, daha ucuza sıfır Mondial Drift L 125cc alabilirsin. Hem parçası olmaz bunun, hem de açıkçası lastik/şase arasındaki boşluklar yüzünden bisiklet gibi duruyor hocam.
  7. kupır

40K alınabilecek en iyi başlangıç motoru

2018 model Mondial Drift kullanıyorum, soru varsa alabilirim. İkinci el piyasası 30-35 arası şu anda.
Geri