Arama sonuçları: *

1. mehmet2131

Izmir ve çevresinde motosiklet servis önerisi

motoru kullanıyorum çalışma ve ya gitmede bir problem yok. Amortisörlerde ve platinde eğrilik oduğunu sanmıyorum 120 130 gibi hızlarda sallama yok ve direksiyonu bıraktığımda hafif bi sola çekme var ama dediğim gibi saplama yamuk o yüzden olduğunu düşünüyorum. amortisörleri değişim değil tornada...
  2. mehmet2131

Izmir ve çevresinde motosiklet servis önerisi

arkadaşlar 25 kasım tarihinde motorsiklet ile bir kaza geçirdim. Tamir için bakımlara gittiğim yere gittim ama 10k dan fazla masraftan söz etti. Açıkçası yıllardır motor kullanan birisiyim ve bu kadar masraf olacağını düşünmüyorum sizin gitmiş olduğunuz servis ve ya ömerebileceğiniz yer var mı...
  3. mehmet2131

Kask Önerisi yaparmısınız

up up
  4. mehmet2131

Teşekkür ederim ben de pek hakim değilim aramızdaki tecrübeliler ne der bakalım
  5. mehmet2131

Yeni motosiklet aldım (250 SR) Kask almam lazım kaliteli bi kask arıyorum sonuçta ortadaki canım olduğu için kaliteli bi şey arıyorum. Daha önce motor tecrübem var. Konum izmir dükkan ve ya internetten öneri olabilir. HJC İ71 mantıklı geldi fiyat olarak ama polikarbon olduğu için emin olamadım...
  6. mehmet2131

Motor ehliyeti fiyatları

a1 alacağına b al aynı yere varıyo illa a alıcam diyosan a2 al 600 cc ye kadar kullanabiliyor vergisi 1500 tl falan 300 sınav giriş ücreti var 2 defa (yazılı+ direksiyon) bi de sürücü kursu ücreti o bullunduğun konuma ve yaptığın pazarlığa göre değişir ama ortalama 4-5k falandır..
  7. mehmet2131

Mondial Drift L 2023

şahsen çok pahalı olduğunu ama ülkenin durumunu düşününce normal olduğunu düşünüyorum ben mondial 100 aug 2023 modelinden aldım 20 gün önce falan bayiden adıma faturalı peşin 25k falan motor +sigorta
  8. mehmet2131

Mondial Drift L 2023

ne kadara aldınız
  9. mehmet2131

Mondial Drift L 2023

mekanik aksam toplayan usta içinde bi somunu tam sıkmamıştır ya da bi pimi takmayı unutmuştur yanlış yağ konmuştur bunun gibi birçok sebep var 1683212201 ama ses şanzumandaki vites dişlisi parçalanmış boşta dönen vites dişlisi sesi gibi geldi buradan tam bir şey söyleyemem
  10. mehmet2131

Mondial Drift L 2023

sesten anladığım kadarıyla şanzuman gitmiş 1683211896 motoru toplayan firmanın hatası büyük ihtimalle aldığın yere git
Top Bottom