Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

Öneri Ruhsatta 50 cc görünen 125 cc motor varmı öneri

Elimde arora beatrix var 150cc torpido kapağı tırnağı kırıldı 4 aydır ortalıkta parça yok.
  2. oğuzhan18

xmax 250cc 2015 yenilenmiş motor alınır mı ?

hocam arkadaşta araba var nakit para vercek üstüne birde motosiklet verecek alıcı. arkadaş parayı alıp motoru direk elden çıkartabilir mi onu düşünüyor binmicek yani.
  3. oğuzhan18

xmax 250cc 2015 yenilenmiş motor alınır mı ?

arkadaşlar arkadaşım arabasını satıyor. 350 bin tl nakit 2015 model de xmax momodesıng olarak geçiyor motorun km 100.bin de yenilenmiş motor ama kendisi yani yenilenmiş yorgun motor olarak geçiyor sizce bu takası gerçekleştirsin mi 80k fiyata yada 100k fiyata satabilir mi sizce ?
  4. oğuzhan18

Yardım Motosiklet yana yattı çizildi.

kapalı olduğu için bugune kaldı malesef zaten 4 12 işteydim.
  5. oğuzhan18

İlgi için teşekkürler yarın sanayiye gideceğim açık yer varsa hafta sonu Bi konuşayım durumu.
  6. oğuzhan18

Olay şu motora babamla beraber biniyoruz geçenlerde orda düşürdü motoru o sağ taraf yer biraz çizikti bende düşürünce orası çok kötü gözüktü ve alt tarafta yeni çizik olunca babam tatilde 1 haftaya gelir geldiğinde başımın etini yemesini istemiyorum o yüzden. 1720916240 Yarın olsun hayır olsun...
  7. oğuzhan18

Evet yan taraf öncedende biraz sürtme vardı yatınca daha kötü oldu orası ama ayak koyma yeri büyük ihtimal olur diyordunuz ozaman.
  8. oğuzhan18

Hocam park ettikten sonra çekemedim adam akıllı o anki aklım fırladı Bi anda cocuklar koşunca üstüme üst tarafta ki arkadaşta cila olur diyor ama 1720915029 Hocam eminsiniz demi düzelir diyorsanız biraz rahatlayacağım çünkü moral bozuldu cok.
  9. oğuzhan18

Arkadaşlar motoru garaja sokacakken önüme cocuklar çıktı. Garaj yeri fazla yüksek rampa gidon sağ kırdım gazı kesince önüme atladılar motor sağ yattı son durum böyle. Kaportacı boya veya zımpara cila felan yapsa düzelir mi sizce belli olmaması gerekiyor. 250 yamaha tech max 2021.
  10. oğuzhan18

250cc Motor önerisi ve alınırken nelere dikkat edilmeli sizce

Hocam forza da düşündüm ama yere çok yakın motor fazla beğenmedim. Xmax seçme sebebim daha heybetli gözükmesi ve daha hızlı olmasıydı ve her yeri öndeki sağ sol torpido yeri çok güzel selesine 2 kask giriyor. 2021 1600.km 250bin TL aldım.
  11. oğuzhan18

250cc Motor önerisi ve alınırken nelere dikkat edilmeli sizce

techmax bende aldım ama süspansiyonları çok sert be.
  12. oğuzhan18

İlk motor tercihi için tavsiye ve öneri

Valla bütçen yetiyorsa 250cc altında alma derim. 150cc aldım bende. Scooter arora beatrix sonra arkadaşın honda forza bindim güzeldi hoştu ama sonra araştırarak techmax yamaha 250cc aldım mükemmel motor. Demem o ki bütçene göre 250cc motorlar daha iyi olur fazla hakim deyilim öneride...
  13. oğuzhan18

125 CC scooter motor için disk kilidi önerisi

teşekkür ederim bende satarım illaki nasip olursa racing denemek istiyorum.
  14. oğuzhan18

valla ben ikisinide araştırdım kullananlara sordum techmax aldım hem heybetli duruyor hem forzadan daha hızlı olduğu için 2021 model 1.600km aldım. sizinkisi 24 model ama çoğu kullanıcı 140 göremediğini söylemişti bana sizinki başka olabilir tabi.
  15. oğuzhan18

forza top speed kaç yapıyor birde kaç model ?
  16. oğuzhan18

Yardım Xmax 250 cc yedek parça yardım

Arkadaşlar 2021 model techmax var elimde. Babam malesef sürerken motoru üstüne devirmiş. Egsoz koruma plastiğini buldum ama öndeki küçük rüzgarlıktan bulamadım. Bilen varsa link atabilir mi?
  17. oğuzhan18

A2 ehliyet ne kadar tutar

A ehliyetine 7k fiyat dediler harçlarla beraber 10.200 TL dediler banada. B ehliyetim var sadece.
  18. oğuzhan18

Yamaha tech max kullanan var mı?

Arkadaşlar 2000km tech max 2020 model var elimde max toop speed 135 140 yakın görüyor sizce normal mi sizde varsa kaç görüyor merak ettim.
  19. oğuzhan18

VOGE R125 MOTORSİKLET h.o ? g.o ?

bütçe varsa 250cc altında alma elimde yeni aldığım yamaha tech max vardı biraz biniyim dedim satıp cf moto 450 sr alırım dedim fiyatlar uçmuş okadar sinirliyim ki.
  20. oğuzhan18

Cf moto 450sr nasıldır.

Tamamdır teşekkürler.
Top Bottom