Arama sonuçları: *

1. sveaz

Hangi 125CC motor daha iyi veya sizin önerileriniz

kanka arora mt125 kullanan bir arkadaşım var çok memnun kronik olunca da ilgilendiler sıkıntısı olmadı çok çocuğun ama biraz şans işi eğer çin alıcaksan şansa bırakmam diyorsan biraz paraya kıyıp japon alabilirsin yada yuki gp2 125cc var müthiş bir şey
  2. sveaz

B ehliyetine A2 ekletmek icin ne yapmaliyim?

uglum buraya yazmak yerine kursuna sorsana
  3. sveaz

A2 Ehliyet Almak ve Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek

denge problemi çekiyorsan eğer sukuter al ilk önce 50 lik veya 125lik hızlı satarsın hem sonrasında yükseltirsin r25 almak ne direk komedi sayfalarında post olarak görürüz seni
  4. sveaz

ls 2 rapid 2 race kask alınır mı

https://www.trendyol.com/ls2/rapid-2-race-mat-siyah-kask-p-789625094 2000 3000tl civarı bütçem var 50cc motorda kullanıcam bu kask alınır mı?
  5. sveaz

B Ehliyet 125CC motor kullanma yasası ne durumda?

süleyman soylu gittiği için o yasa muhtemelen gelmez süleyman soylunun vaadiydi o
  6. sveaz

Honda 2023 CB250R Alınır mı?

ya napacaksın karşim motoru alalım sana şöyle ateş kırmızısı bi şahin 7 taklalı şöyle güzelinden yolda kalma garantili
  7. sveaz

b sınıfı ehliyetim var motor kurye nasıl olabilirim?

merhabalar arkadaşlar yazın çalışmak için bir iş arıyordum hatta üniversite tutturamazsam 1 yıla kadar bile uzama şansı var b sınıfı araba ehliyetim var bildiğim akdarıyla 125cc ye kadar motor kullanabiliyoruz nasıl motokurye olabilirim?
  8. sveaz

Yardım A1 ehliyet fiyatı nedir?

hocam bence ehliyet almanız mantıksız şu anda bende daha yeni yazıldım kursa eğer kursun yazılı derslerini alırsanız birdaha yazılı dersleri almanıza gerek kalmıyor 18 yaşına basında direk direksiyon dersi ile daha ucuza ehliyet alabiliyorsunuz ama benim kanaatimce şu anda pahalı 16 yaşındaysan...
Top Bottom