Arama sonuçları: *

1. thaelien

Motosiklet Aldıramama Sorunu

tm 1626646852 düzgün sürüyorum ayrıca hız yapmak apaçilik yapmak istesem gider vitesli bir motor aldırırım
  2. thaelien

yok hocam bi kere sürdü yeri öpücekti az kalsın 1626643275 bak şuan beraber sürüyoz fdcbh
  3. thaelien

Aynısını yapmam var zaten küçük yaşımdan beri dedemin motorunu kullanıyorum bir kere ***** ***** hareket yapmışlığım yok boş yol olsa bile gazlamış adam değilim çünkü hızıda sevmem yavaş gitmeyi severim fakat gel bunu babama anlat sgdf 1626642878 hocam küçük bir ilçedeyim zaten yol yok yani...
  4. thaelien

Selamlar kendim için ufak çaplı bir scoter aldırmak istiyorum.Fakat babam bizim burda mahallede (her şehirde vardır) serseri gibi gezen gece gündüz farketmez egzozun sesi aydan duyulacak şekilde gezenler ,sürmeyi bilmeyenler sağ sol habire mal mal hareket yapanlar falan gibi süreceğim diye...
  5. thaelien

16 YAŞINA GİRDİĞİM GÜN DİREKT EHLİYET ALABİLİYOR MUYUM?

cg tarzı motorlarla başla ilk başta pahalı motorlar kullanmaya başlama düşer kalkarsın bi ayna kırarsın pahalıya patlar cebin yanar ucuz motorla başla
  6. thaelien

Başlangıç için motor tavsiyesi (CBR 125 vs 200NS)

Başlangıç ve tecrübe için en başta deden kalma mobilet ile bir alıştırma :D ardından eş dost arkadaştan bir vitesli motorlar güzel bir alıştırma sonrada bi yamaha ybr cbr falan bi motor düş kalk yapsanda sıkıntı olmaz.Pulsarlar kronik arızaları oluyor doğru fiyatıda uçmuştur son piyasadan...
Top Bottom