Arama sonuçları: *

1. ucanpattes

Hiç motor sürmedim genel motorsiklet ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.

Önceki mesajlarda bahsettiğim gibi şuan halihazırda ulaşabildiğim bir modelle başlayacağım.
  2. ucanpattes

Ben ilk 2016 yılında arkadaşın R25 ine gaz vermiştim ve yerde yatıyodum en son gazı verir vermez takla attım motor üstüme düştü ama hiçbir sorunum yoktu. 1729844839 Bisiklet kullandım. Beni asıl endişelendiren şey trafik daha çok bu arada koruyucu ekipman öneriniz varsa onları da yazar mısınız?
  3. ucanpattes

O videoyu izledim baya da eğitici oldu gerçekten teşekkürler. Ekipman alacağım ancak hiç bilmediğim bir kulvarda ne iyi ne kötü bilmediğim için çok kararsız kalıyorum
  4. ucanpattes

Son sarı site ilanına baktım. Ben 196 89 kg biriyim. Muhtemelen beden olarak olmaz gibi ama araştıracağım teşekkürler.
  5. ucanpattes

Merhaba attığınız sitede eldiven için stok yok. Onun dışında motor almak için en azından 1 sene falan beklemem gerekecek şuanlık o yüzden hem yola hem de denge ve sürüş kontrolüne az da olsa alışmam için scooter kullanacağım. Kask dışında sanırım 2. el ürünler o kadar problem olmuyor.
  6. ucanpattes

F/P olarak önerileriniz var mı? Bir de ceket ve eldiven ararken aramam gereken özellikler neler tam olarak bu konulara hakim değilim bir tek tekstil yazanların koruyuculuğu olmadığına dair bir fikrim var.
  7. ucanpattes

Kask ceket ve eldiven için birkaç ürüne baktım bir arkadaşım AGV markasının kasklarını önerdi k1s modelini düşünüyorum ama çok da emin olamadım online olarak almayı önermiyor kimse özellikle kaskı ceket ve eldiven için deinese markasını önerdi yani böyle bir kombinasyon yapmayı düşünüyorum...
  8. ucanpattes

Benim de öncelikli olarak öğrenmek istediğim aslında vitesli bir modeldi ancak şuan için elimde olan imkanlar dahilinde bu şekilde başlangıç yapabiliyorum. Anladım teşekkür ederim. Zaten ben de eğitim ihtiyacının farkındaydım sadece sertifikalı, uzman kişilerden eğitim almak ile ilgili bilgim...
  9. ucanpattes

Eğitimi sürücü kursundan almayı düşündüm ancak başlangıç için biraz bütçemi sıkıntıya sokacak gibi duruyor çünkü düşük hızlarla sadece belirli bi alanda hareket etmeyi öğreneceğim kendi kendime. Bunun için kendi canımı en iyi şekilde korumak da istiyorum gerekli ekipmanlara sahip olabilmek için...
  10. ucanpattes

Önerileriniz için çok teşekkür ederim zaten benim scooterla başlamaktaki asıl amacım biraz trafiğe hakim olmak ve 2 tekerli bir makineyi kontrol etmeye alışmak bisiklet dışında. Sonra bir sene içerisinde zaten vitesli bir motosiklete geçmeyi düşünmekteyim.
  11. ucanpattes

Model olarak hatta Arora Cappucino
  12. ucanpattes

Selam hiç motor sürmedim. B ehliyetim var ancak araba konusunda da sürekli trafiğe çıkan biri değilim. Şimdi bu haftasonu 75 cc lik bir scooter ile öğrenmeye başlamayı düşünüyorum. İlk bir iki sürüşte otopark gibi bir yerde sürüp sonrasında kask mont eldiven alıp daha fazla sürerek ve trafiğe...
Top Bottom