Arama sonuçları: *

1. yakar41

Motor önerir misiniz?

Yeni başlayacaksan ; yamaha ybr 125esd ( japon 2005 de olur) Tvs raider 125 Honda cb125F Honda cb125E Cin mali tavsiye etmem ancak yine de bulunsun bi köşede ; Voge r125 ( cin malına göre gayet iyi , abs var) Mondial drift l Rks 125 tnt pro Arora mt125 Falcon mexico 125 Qj ( rks) r125 Cf 150 nk...
  2. yakar41

Motosiklet kask önerisi

Hero xpulse 200 4vpro marka 1 ay önce motosiklet almıştık ancak aldığımızda babam kask alamyacsgimizi söyleyince kasksiz göndermek istemeyen işletme sahibi 2.el mt helmets kask hediye etti ve buf.. Bu tarihe kadar sorunusuz kullaniyorduk ancak kaskın vizoru ve sungerleri cikti markette...
  3. yakar41

bu kaskı alıyorum beyler acil

bu butçelere ls2 onerılmez .. 1713697393 hocam kaskda goruntuye degıl ıcerdıgı malzemeye saglamlıga bakılır yerınde olsam agv k3 ıkıncı el bakardım
  4. yakar41

Tvs raiderin arka frenin kampana olmasi problem mi

Düzeltme hero xpulse 200 abs motoru aldik
  5. yakar41

Tvs raiderin arka frenin kampana olmasi problem mi

Arkaadaslar tvs raider 125 alacağım ancak arka fren kampana , a2 ehliyetim olmuş olsaydı tvs apache rtr200 alacaktik( yaş 18 ) Rtr200 de on arka disk +abs var Arkadaslar a1 ehliyetlen sehir merkezine inmeden sürsem problem olur mu Babam 2014 de sifir Yamaha ybr almıştı o zaman da arka fren...
  6. yakar41

Motosiklet önerisi alabilir miyim

Scooter o motor biraz şekilli olsun dersen gitmez sana ancak kuryelik yapacağım diyorsun o halde scooter çok daha iyi NOT : TRENDYOL , YEMEKSEEPTI gibi firmalarda çalış asla Fiyuu , Getir gibi şirketlere girme motorun da olacak inşallah iyi yerlere gelirsin bende motor yokken kiralayıp...
  7. yakar41

Motosiklet önerisi alabilir miyim

Öncelikle motosiklet kullanmaya yeni başlayacaksınız kuryeligi asla öneriyorum. Sorunuza gelecek olursak 50 bin tl bütçeyle alabileceğin en mantıklı motor şunlar ; Rks tn125 pro , rks 125r , tk03
  8. yakar41

Öneri F/p olarak motorsiklet telefon tutucu ve interkom önerisi

interkom : bt22 - cmmk01 tutucu : kn master
  9. yakar41

70K Başlangıç Motoru Önerisi

Driftten heybetli duruyor
  10. yakar41

Yapılabilecek ek iş önerisi

Dostum yemek ssepetinde saatlik çalışma imkânmında var sigortalı olarak illa esnaf olmana gerek yok sistem yine aynı eğer oradaki kurye bana eksik bilgi vermediyse böyle bir imkânda oluyor diye biliyorum ..
  11. yakar41

Öneri A1 ehliyeti ile alabileceğim motorsikletler nelerdir?

Tvs raider 125 1702639843 Dostum bu motoru almalısın 74k sıfırfiyatı rks dır mondial dır bin başar solda sıfır yapar tvs bilmeyenler icin soyluyorum hint mali hindiaran üretimi motor markasıdır 14hp ve ara hizlanmalariçok güzel eğer ailemi ikna edersem a1 ehliyetin ile alicam ben de
  12. yakar41

70K Başlangıç Motoru Önerisi

Tvs raider 125
  13. yakar41

MT-25 ile başlanır mı?

Arkadasim aldı18 e girer girmez çok aşırı memnun eğer sağ eline hakim olabileceğine inanıyorsan bir sorun yaşamazsın kawasaki z750 ile başlayıp hiç kaza yapmamış insanlarda tanıyorum motorun alt devirlerde canı yok çünkü bilmeyen kisi r6 dan daha hizlk daha iyi sanıyor ama öyle değil tabi ..
  14. yakar41

Öneri A1 ehliyet için motosiklet önerisi

Motor önerisi olarak rks 125r , tnt pro , drift l , tvs nitro 125,raider125,jüpiter, hero dash , yamaha ybr , cb125f .
  15. yakar41

Öneri A1 ehliyet için motosiklet önerisi

Dostum yerinde olsam a1 ehliyet almazdım zaten max sürebileceğin motor 125 cc o nedenle B alırım yeni yasaya 125lik kullanabilecek yakın zamanda yürürlüğe girer girmese dahi küba tk 03 gibi bir motor alıp 125lige çevirip yine b sınıfı ile kullanabilirsin
  16. yakar41

Falcon Mokko 125 cc aldım. h.o. mu g.o. mu?

Dostum scooter da kayış aktarma vardır zincir yok ki 1697444962 Pardon dostum kilit olarak zincirden bahsetmişsin aktarma zincir olark anladım
  17. yakar41

Falcon Mokko 125 cc aldım. h.o. mu g.o. mu?

Öncelikle hayırlı olsun bu zamanda aldığımız her şey değerli . Honda activa 125 (2023) biraz daha katılıp alınabilirdi ya da drift l tk 03 vitesli modeller olarak rks125r tnt125pro da dahil olabilirdi ama ben scooter seviyorum derseniz hocam bence mantıklı bir seçim h.o
  18. yakar41

60k butceye motor ve ekipman

2 . el alacaksanız rks tnt 125 pro sıfır olarak da rks 125r alın çok guzel makıne kullanan arkadaşlarım var onun harıcınde drıft l olabılır fakat ılk suruste vıteslı degıl de otomatık tavsıye ederım daha cok ama dersen kı aldıgım gıbı trafıge cıkmıcam vıteslı ıle de başlanır NOT!!: motosıklet...
  19. yakar41

125-150cc motor önerisi

Rtr200
  20. yakar41

KUBA vs RKS Hangisi?

daha onceden kuba space sahıbıydım rks newlıght kullanıyorum suan ; kuba amortısor ısını cozemedı ve parcaları cabuk dagılmıstı rks ıcın ıse aynısını soyleyemem amortısorlerı cıft olan bır model tercıh edın freccıa , newlıght pro , easy pro 50 ıdealdır kuba ya bulasma derım . 1694874934 aman...
Top Bottom