Arama sonuçları: *

1. NakreS14

TOGG ne kadara satılır

Peki madem öyle bana bir marka söyle her şeyini kendi yapsın. Boş muhalefet olmayın her şeye
  2. NakreS14

TOGG ne kadara satılır

Çokta önemli değil ne de olsa airbag ağırlık yapıyor ! günümüzde maliyet düşürmek için 2 airbag koyan markalar var bknz: Hyundai İ20, Fiat Egea Easy donanım.
  3. NakreS14

TOGG ne kadara satılır

Hayır olmadı youtube a girip canlı yayını takip edebilirsin sadece Türkiye nin alt yapısının yetersiz olduğu söylendi
  4. NakreS14

TOGG ne kadara satılır

Şu zaman ki araba fiyatlarına göre 350 bin TL civarı diyorum ben fiyatını ÖTV falan alınmayacak.
  5. NakreS14

TOGG ne kadara satılır

6. NakreS14

Yardım Lütfen akıl verin arkadaşlar

Sizin sokakta çalarken bir kamera kaydı yoksada bir üst sokak alt sokak da belki kameraya yakalanmıştır.
  7. NakreS14

Yardım Lütfen akıl verin arkadaşlar

Kamera kaydı vesayre var mı etrafta bakkal marketten bulursan iyi olur. Geçmiş olsun
  8. NakreS14

İstanbul Kart Öğrenciye 2.50 TL Basıyor?

Bilmiyorum ama oradada olabilir biletmatik e gidip uyarı var mı bakabilirsin.
  9. NakreS14

Sen onay vermezsen para yükleyip indirimsiz kartı kullanabiliyorsun uyarıyı görmemişsindir 2 türlü otomat var İstanbulda birinde gözükmeyebiliyor. 1612294078...
  10. NakreS14

Kartı ne zaman aldığın önemli değil bunu herkes her yıl yapıyor para yüklediğin otomat a gidiyorsun kartı koyuyorsun sana uyarı veriyor zaten 5 tl içinde varsa onay ver yoksa yükle 30 saniyelik iş. 1612293874 Yeni yıl a girdik senin aldığın vakit önemli değil 2021 deyiz sen 2020 de aldın.
  11. NakreS14

1.75 basması lazım üniye gidiyorum bende öyle basıyor büyük ihtimal kartını yenilemedin 5 tl ver aktive et. Senenin son ayında 5 tl vererek indirim hakkını uzaltıyorsun.
Top Bottom