Arama sonuçları: *

1. Skynel

Yardım Motorcu kask öneri 2500tl

Hayırlı olsun şimdiden
  2. Skynel

Olur hocam alabilirsin
  3. Skynel

Üstad 59 60 çıktıysa L al XL alma ne olursa olsun Yanaklardan sıkacak kafa kısmından şakaklarına batma yapmayacak Süngerin içide gün içerisinde 40 45 dakika kullanıyorsan 2 3 haftada açar
  4. Skynel

Beyaz alma sararır Siyah al desenli alırsan hafif siyahın üzerine üzmez En geniş yerinden 59 60 geldiyse L al
  5. Skynel

Mezura ile alnın en geniş kısmı kaç cm çıkıyor ölçün
  6. Skynel

Bedeni size olacak mı ama ona dikkat edin
  7. Skynel

Hocam 2’side aynı ürün iki linkteki de Sadece renk farkı var Yani eski sertifikalı halini 3000’e kendi bedenine ait şekilde bulursan direkt al hiç kaçıema arada hiç bir fark yok ne tasarımda ne de kabukta Tek farkı iç pedi daha kalın yeni setfikalının
  8. Skynel

Hocam bunlar eski versiyonları bunlar bile sağlamlık konusunda güzeldir eski oldukları için uyguna satıyorlar eskiden kastım 1 sene öncenin ürünleri O yüzden her beden çıkmayabilir size uygun beden varsa sipariş edebilirsiniz uygundan kaparsınız Yeni gelenleri Rapid 2 olarak geçiyor rapid...
  9. Skynel

Hocam cidden yok Bir kaskı almadan önce ECE sertfikası olup olmadığını mutlaka kontrol edin Çoğu kişi önem vermiyor ama kaskın yedek parçaları mutlaka olmalı vizör vizör mekanizması gibi parçalar kırıldığı vakit bulamazsanız soğukta kaskı bile kullanamazsınız kırılmaz demeyin motorun selesine...
  10. Skynel

Diyorum ya otobana çıkarsan sorun yaşarsın 55km ile
  11. Skynel

Nerede yapacağınıza bağlı otoyola bağlanacaksanız 55km ile zor biraz araçlar çok darlar gün içerisinde
  12. Skynel

O fiyata gerçekten Ece sertfikası olan kask yok 1736359521 Sertifikası sahte bir kask bulaşmayın 1736359662 Kapalı alıyorsanız LS2 Rapid 2 Açık alacaksanız Airflow 2 öneririm En azından her türlü yedek parçasını bulursunuz HJC C10 vizör baksan bulamazsın bulsan pahalıya alırsın yani tercih yine...
Geri