Arama sonuçları: *

1. arifdgc

Elektrikli scooter önerisi

Hocam gt 2 modeli var ama 80000 tl. Max g2 modeli senin onvo ile denk o da 35 i geçmiyor illa hız diyorsan onvodan başka seçenek kalmıyor
  2. arifdgc

Tek motor var seninkinden farklı olarak 1000 w arkadan itiş. Kalite olarak onvonun 2 3 gömlek üstü kolay kolay sorun çıkarmaz. Elim alet tutar ben tamir yaparım dersen onvo
  3. arifdgc

Segway f2 pro
  4. arifdgc

Öneri Elektrikli scooter önerisi

android telefondan 32 km/h e kadar çıkıyor uygulama üzerinden
  5. arifdgc

2.el elektrikli scooter satılır mı

Satılır sahibindene 9 10 civarına koy kmsi temziliğine göre illaki satılır yeterki doğru fiyatı yazmayı bilin
  6. arifdgc

Öneri Elektrikli scooter önerisi

Segway f2 kullanıyorum malzeme kalitesi çok yüksek motoru da benim için yeterli (65kg) fiyatı da ortalama. Tavsiye ederim sorunuz varsa sorabilirsiniz 1724396697 .
  7. arifdgc

Elektrikli Scooter Önerisi

segwayde ipx6 sertifikası var bişey olmaz ama yine de çok tavsiye edilmiyor yağmurda çamurda
  8. arifdgc

Elektrikli Scooter Önerisi

1 hafta önce segway f2 aldım gayet memnunum gücü beklediğimden de iyi kahramanmaraştayım ve burası dağın eteğine kurulmuş bir şehir yani genel olarak yokuş.Şu ana kadar çıkamadığım yokuş yok 65 kgyim.menzil az gidiyor sürekli yokuş çıkıp indiğim için 40 km yazıyor ancak 20 25 anca gidiyor düz...
  9. arifdgc

Segway Ninebot F2 Alınır mı?

Herkese kolay gelsin. İkinci el olarak segway ninebot f2 almayı düşünüyorum. Kullanan var mıdır veya 12 14 bandına bu scooterdan daha iyi bir seçenek var mıdır merak ettim. Kronik bir sıkıntısı var mı? Bu arada alacağım model 1.5 yıl garantili sorunsuz hatasız 12000 diyor pazarlıkla daha düşük...
Top Bottom