Arama sonuçları: *

1. stereohearts

Martı sürüyorum ama bakiyem azalmıyor

Girmezsin, onların hatası
  2. stereohearts

Martı sürüyorum ama bakiyem azalmıyor

Sen bildir, sonradan fark ettim de
  3. stereohearts

Evde Rüzgar Türbini Ne Kadar Elektrik Üretebilir?

Güzel bir hava akışı için kule boyutunun yüksek olması lazım ki pervaneler yüksek devirlerde dönsün(veya ağır motoru çevirsin). Şöyle ki hava yönetmeliğine göre belli yükseklikte bina ve yapılara ikaz ışığı ve paratoner koymalısın. Tam olarak bir kanunu vs var mı bilmiyorum ama kendi enerjini...
  4. stereohearts

Evde Rüzgar Türbini Ne Kadar Elektrik Üretebilir?

Devasa olanların ürettiği elektrik yıllık 5,2 m kWH, 600 eve yeter. Senin evde yapacağın da bunun 600 de 1'i elektrik üretebilirse 1 yıllık elektriğini karşılarsın. Evde yaptın diyelim yerleştireceğin arazin var mı? İzin nasıl alacaksın?
  5. stereohearts

3000TL elektirikli scooter önerisi ??

Bende hafif mallık var biliyon mu görmemişim DJAŞCNSLXJAK
  6. stereohearts

Yanlış açıklama girilmiş bizzat kullandım arkadaşımda vardı. Gerçi o biraz eskitmişti ondan kaynaklı da olabilir 1624409694 Evet ondan kaynaklıymış biraz baktım inceleme makalelerine :D Fiyatı size uygunsa alabilirsiniz. Xiaomi güvenilir ve kaliteli marka. Alıcaksanız şimdiden hayırlı olsun :)...
  7. stereohearts

Hocam menzil değil maksimum hızı 30km/s , şarj süresi ortalama 1,1-5 saat
  8. stereohearts

Gidişe yeter ama dönüşte sanmıyorum. Yokuş felan varsa gaz vermezsen salarsan yetebilir :D
  9. stereohearts

Şarjı ortalama 1-1,5 (hızına bağlı) gidiyor. Okul çok uzak ise önermem
  10. stereohearts

Evet bu gayet güzel bir scooter zamanında alıcaktım ucuzken daha sonra alırım dedim ve fiyatı 2 katına çıktı ://
Top Bottom