hocam 1 saat sonra kulağım arıyor bıktım artık alıcam ben hem 7.1 olmaması o kadar da fark değil ben suanki 7.1 kulaklığımla aşırı fazla fark hissetmiyorum
1 hariç hakediyor bence hocam 3 tane arkadaşımda 3 ve 5 var çok memnunlar arctis 1 ise 350 tl hakediyor
1609839261
bence o fiyatta mikrofonu çok iyi hocam şuan kulandığım mikrofondan bıktım bana çok güzel geldi
hocam gamepower medusa 7.1 kullanıyorum sadece sesi güzel mikrofonu leş dc de arkadaşlarıma ben konuşmuyoken uçak sesi gidiyo resmen derileri full soyuldu gidip alıcam heradle
hocam ses kartı olmadan mikrofon kalitesi çok mu değişiyor ben ne olduğunu iyi bilmiyorum ama youtubedaki incelemelerde mikrofonu güzeldi
1609788652
birde hocam windows sonicle 7.1 açılıyomuş doğrumudur
biliyorumda hocam benim şuana kadar kullanıdığım kulaklıklardan bıktım çok ağrıttılar ve terlettiler o yuzden bende sungere geçmek istedim ama bilemiyorum
hocam kararsız kaldım valla rampageide hiç bilmem ama drop plus 7.1 diye dah iyi gibi duruyor ve suni deri terletme sorunu oluyomus simdi inceleme izledim çok kararsız kaldım
ben alıcaktım sen diyince vazgeçtim birde hocam söyle bir sorum var ben deri çok istemiyorum asırı terletiyor ve konforlu olmuyor ben kulaklıkta birazda konfor arıyorum aynı fiyata önereceğiniz kulaklık varmıdıır