Arama sonuçları: *

1. 4

Rehber Bim'e gelecek Arctis 1 350 TL olan Kulaklık Alınır Mı ?Sorusunun Cevabı

hocam 1 saat sonra kulağım arıyor bıktım artık alıcam ben hem 7.1 olmaması o kadar da fark değil ben suanki 7.1 kulaklığımla aşırı fazla fark hissetmiyorum
  2. 4

yazık hocam valla ya yurtdışında 50 70 para birimi şuan kaç olmuş bizde
  3. 4

250 tl az bence hocam. dolar bitirdi bizi geçen aldığım sistemi yurtdışında insanlar 750 dolara alıyomuş bi an hayal ettim 750 TL'ye aldığımı
  4. 4

hocam dolar yuzunden hep bence hakettiği en fazla 400 1609844668 kulaklık çok güzel ama 650 fazla
  5. 4

hayır hocam yanlıın var normal surumu şuan 650 lira tekrar bakın
  6. 4

1 hariç hakediyor bence hocam 3 tane arkadaşımda 3 ve 5 var çok memnunlar arctis 1 ise 350 tl hakediyor 1609839261 bence o fiyatta mikrofonu çok iyi hocam şuan kulandığım mikrofondan bıktım bana çok güzel geldi
  7. 4

mikrofonu güzel hocam incelemede izledim güzeldi ses kartı farkı varmıdır bilemem
  8. 4

hocam gamepower medusa 7.1 kullanıyorum sadece sesi güzel mikrofonu leş dc de arkadaşlarıma ben konuşmuyoken uçak sesi gidiyo resmen derileri full soyuldu gidip alıcam heradle
  9. 4

hocam bende kararsız kaldım yukarda mesajlarımı görmüşsünüzdür alıcaktım ama vazgeçmiştim yada alıcam bilemiyorum
  10. 4

Rehber Hangi Yeni Nesil Konsol Tercih Edilmeli?

hocam neyde ustun merakımdan soruyorum
  11. 4

Rehber Hangi Yeni Nesil Konsol Tercih Edilmeli?

hocam benmi yanlış okudum yada linkteki teknil özelliklerde bi fark yok bence hemen hemen aynı bana göre performansta bir fark olucağını sanmıyorum
  12. 4

hocam ses kartı olmadan mikrofon kalitesi çok mu değişiyor ben ne olduğunu iyi bilmiyorum ama youtubedaki incelemelerde mikrofonu güzeldi 1609788652 birde hocam windows sonicle 7.1 açılıyomuş doğrumudur
  13. 4

biliyorumda hocam benim şuana kadar kullanıdığım kulaklıklardan bıktım çok ağrıttılar ve terlettiler o yuzden bende sungere geçmek istedim ama bilemiyorum
  14. 4

hocam kararsız kaldım valla rampageide hiç bilmem ama drop plus 7.1 diye dah iyi gibi duruyor ve suni deri terletme sorunu oluyomus simdi inceleme izledim çok kararsız kaldım
  15. 4

ben alıcaktım sen diyince vazgeçtim birde hocam söyle bir sorum var ben deri çok istemiyorum asırı terletiyor ve konforlu olmuyor ben kulaklıkta birazda konfor arıyorum aynı fiyata önereceğiniz kulaklık varmıdıır
Top Bottom