Arama sonuçları: *

1. AEGON

İnceleme Spotify neden Youtube Music'den daha iyi

İkisini de uzunca süre kullandım dün yeniden youtube musice geçiş yaptım youtube music de kendimi daha rahat hissediyorum niyeyse ve aradığımı daha kolay buluyorum gibi geliyor.
  2. AEGON

İnceleme BİMcell'e geçtim | Vodafone'dan iyidir

O kadar kötü olsa durmazdım vodafone da günde 2 saattim serviste geçiyor çok iyi çekiyor yolda iş yerinde de yavaş ama yinede giriyor zaten molam kısa o yüzden çok sıkıntı olmuyor serviste iyi çekmesi önemli benim için.
  3. AEGON

Kocaelide yaşıyorum iş yerim sakaryada hocam.
  4. AEGON

2.5 3 sene bende bimcell kullandım türktelekomun aynısı gayet iyiydi çekim gücü ve paket fiyatı olarak ama şuan bence bir artısı yok sürekli zam geldiği için vodafone na geçiş yaptım 200 tl ye ınstagram, youtube, twitter, Facebook, spotify ve whatsapp sınırsız 25 gb internetli paketini...
  5. AEGON

Rehber Fc(Fifa) 24'ü 704₺'ye Almak!

Düşer diye düşünüyorum ama düşmezse de sıkıntı değil kariyer modu için alıyorum zaten
  6. AEGON

Rehber Fc(Fifa) 24'ü 704₺'ye Almak!

300 tl ye düşer ocak gibi o zaman alırım bu fiyatlara benim gibi sadece kariyer modu oynayanlar için alınmasına gerek yok.
  7. AEGON

Ana Konu Dev Oyun Rehberi -2023 Steam Yaz İndirimleri(29 Haziran-13 Temmuz)

Hayırlısı olsun hocam ama keşke ön sipariş verseydiniz
  8. AEGON

https://steamcommunity.com/profiles/76561198356116338/ Benim steam profilimde bu rdr, assasins creed serisi, farcry 5 6 filan hepsi epic gamesde, ea da bf serisinin tamamı var istemeyiceğim kadar oyun doldurdum son olarak starfield de ön sipariş attım bidaha uzun süre oyun almam herhalde 😃
  9. AEGON

Bu ay içinde bütün fiyatlarda değişmeler olur yüksek ihtimal herkese hayırlı olsun iyi oyunlar.
  10. AEGON

Aynı kararsızlıkla aldım zam gelicek yüksek ihtimal
  11. AEGON

Bf 2042 yapıştırdım şimdi nays sağolsun davet edince arkadaşlarımı bedavaya geldi. Starfield çeksem mi diye düşünüyorum şimdi de oyun zam yermi acaba?
  12. AEGON

Starfield fiyatın da değişme olur mu acaba ön sipariş mi versem
  13. AEGON

İnceleme HyperX Cloud Core Wireless İncelemesi

Cloud 2 pedleri ile böyle duruyor arkadaşlar. Dolap uygulamasından taşıma çantası ile birlikte 135tl ye aldım.
  14. AEGON

Genelde tek satmıyorlar cloud 2 satan kişilere tek tek sorabilirsin ben öyle sorup buldum.
  15. AEGON

Cloud 2 pedleri bu kulaklığa uyuyor arkadaşlar deri kulaklık biraz terletme yapabiliyor orjinal kumaş cloud 2 pedleri 250 300 tl civarına satılıyor dolap uygulamasından 80 tl ye buldum aldım hatta adamda 2 tane varmış 160 tl ye 2 çift aldım almak isteyen varsa bu şekilde bakabilir.
  16. AEGON

Kendi kablosunu nereye bağladınız hocam
  17. AEGON

Sarjı telefon adaptörü ile mi ediyorsunuz yoksa bilgisayar üzerinden mi ben 33w lık telefon adaptörü ile ettim ilk geldiği zaman.
  18. AEGON

Kulaklığı yaklaşık 12 saat kadar kullandım ışığı hala yeşil dediği gibi 20 saat civarında kullanım sunucak gibi duruyor bittiğinde yine yazarım buraya. İlk kullanmaya başladığımda sesler eski kulaklığıma göre kötü gelmişti ama kullandıkça daha çok alıştım seslere oyunlarda ses kasarken artık...
  19. AEGON

Void elite tı satıp bende kara geçebilirim belki az daha kullanayımda 😂
Top Bottom