Arama sonuçları: *

1. Afren

İnceleme F/P Oyuncu Mouse Sharkoon Light² 100 İnceleme🔥🔥

Yine çok iyi bir inceleme ama biraz daha sade tutsan daha iyi olur bence (örn: yazı renk çeşidini azalt) tabi senin tercihin. Güzel olmuş ben beğendim.
  2. Afren

İnceleme Rampage Fury X🔥

İndirimle f/p olarak çok iyi olmuş ben beğendim hocam :D
  3. Afren

İnceleme JBL Tune 500BT Bluetooth Kulaküstü Kulaklık İncelemesi

Hocam o tam olarak kırılma denemez çantamın içine koyduğumda muhtemelen kitaplar baskı yapmış çıkardığımda oradaki tırnaklar kırılmış olarak buldum. Bu yüzden ayrık duruyor. Zaten orası değişebilir bir parça bulursam yedeğini değiştirmeyi planlıyorum. Ped olarak da yapacak bir şey yok hocam...
  4. Afren

Çok teşekkür ederim hocam. Dediğim gibi ilk incelemem olduğu için fotoğraf fazla mı olur başka koysam mı diye kararsız kalıp koymadım. Birdahaki incelemelerimde koyarım.
  5. Afren

Anker'in tabiri caizse biraz kaba durduğunu düşündüğüm için Jbl aldım. İkisi de birbirine rakip anker'in artıları olarak Type-C gibi artıları var ama JBL'in de göğüse yatırabilme gibi artıları var. Seçim alacak kişiye kalmış
  6. Afren

Merhabalar, iyi forumlar. Bu konuda 3 aydır kullandığım JBL Tune 500BT'nin incelemesini yapacağım. İlk inceleme konum olduğu için biraz amatör olabilir kusura bakmayın. 1. Kutu tasarımı ve içeriği: Ürün kutu olarak gayet şık ve güzel bir kutuya sahip. Kutunun üzerinde ürünün fotoğrafı ve...
Geri