Arama sonuçları: *

1. AhmetN

İnceleme METRO LAST LİGHT İNCELEME!

Metro serisine hangisinden başlamam gerek?
  2. AhmetN

İnceleme Samsung Galaxy M23 5G İnceleme

Kullanılabilir 3,6 GB ram mevcut. Bilgisayarlardaki gibi
  3. AhmetN

Ayarlardan telefon hakkındaki gelin yazılım bilgisi diyip yapım numarası var 7 kez basın geliştirici mod açılacaktır. Sonra geri gelin yani ayarlar ana sayfasına altta geliştirici seçenekler var. Orada bakabilirsiniz ramine.
  4. AhmetN

Hocam bu benim dediğim ayar yani bu normal ramin üstüne ekleniyor. Az önce geliştirici ayarlarına girip baktım. 4 GB yerel ram mevcut.
  5. AhmetN

Hocam ben de aynı cihazı kullanıyorum ama o bilgiye nereden ulaştınız bilmiyorum. Alırken araştırdığımda 4 GB rami 6 veya 8 yapabildiğimiz görmüştüm. Ss atar mısınız ben de bakmak istiyorum.
  6. AhmetN

Maksimum değil, mevcut ram belleğinize sanal ram ekliyor yani ister 6 ister 8 GB yapabiliyorsunuz. Böyle bir cihaz 2 GB ram çık saçma olurdu ki hiç biryerde 2 GB ram yazmıyor. (Ekstra)
  7. AhmetN

Ram 4 GB, RAM+ ile 8 GB olabiliyor
  8. AhmetN

İnceleme QCY T13 İNCELEME VE KULLANIM DENEYİMLERİ

Selam forum milleti bugün 10 gün önce adığım QCY T13 kablosuz kulaklık hakkında edindiğim deneyimleri sizlere aktaracağım GÖRÜNÜMÜ Kulaklığın görünümünün kötü olmadığını söyleyebilrim. Kutus ise ideal boyutlarda ve taşınması kolay. KUTU İÇERİĞİ Kutunun içerisinden çıkanlar - Kulaklık - Type...
  9. AhmetN

Rehber 11K'ya RX6600 Sistem Toplama Rehberi ( PARÇALAR GÜNCELLENDİ)

Bunun yerine 10k ya 6500xt sistem alıp ilerifr upgrade yapmak çok daha mantıklı.
  10. AhmetN

Rehber Windows başlangıcında "To skip disk checking..." sorunu nasıl düzeltilir?

Konu sahibi konuyu yükseltiyor olabilir, ki muhtemelen de öyle. Çünkü en son mesaj 27 Temmuz'da atılmış.
  11. AhmetN

Rehber Her oyunda FSR açmak ve FPS'inizi 2'ye katlamak!

CS:GO'da ban yedirme ihtimali var mı? 3. parti uygulamalar yasaklanmıştı.
  12. AhmetN

Rehber Her oyunda FSR açmak ve FPS'inizi 2'ye katlamak!

Gerçekten her oyunda bu kadar arttırıyor mu?
  13. AhmetN

İnceleme MSI BRAVO 15 Ryzen 7 5800H RX5500M / Güncellendi !!! İç kısım ve soğutmanın tamamı !!!

İşte daha tam bilgim yok 5. nesille o yüzden tereddütteyim.
  14. AhmetN

İnceleme MSI BRAVO 15 Ryzen 7 5800H RX5500M / Güncellendi !!! İç kısım ve soğutmanın tamamı !!!

Bakalım artık. R5 5600H olanı sık sık 9500 TL civarına düşüyor olmadı ona bakarım ama bu da iyiymiş.
  15. AhmetN

Gel onu bi de bana anlat. Geçen gün Lenovo İP Gaming 4800H 1650Tİ laptop alıyoduk az daha son anda tek renk mavi olduğunu öğrendim. Direkten döndük. Bende istiyorum ama olmuyor. Ama indirime falan girerse alırım artık
  16. AhmetN

Nedense RGB olayı yüzünden her laptoptan vazgeçiyorum.
  17. AhmetN

Elinize sağlık, özellikle bu modeli almayı düşünenler için büyük bir nimet. Klavyesi RGB mi acaba? Ve karanlıkta harfler belli oluyor mu?
  18. AhmetN

Ne kırıcı ne de boş bir yaptım. Elinize geçer geçmez inceleme yapmak hakkınız. Bu konuyu da değerlendirmek bizim hakkımız. Burada sizi nasıl daha motive ederiz diye değil insanlara nasıl daha faydalı oluruz diye düşünerek yorum yapıyoruz. Bence siz de biraz üslubunuza dikkat edin.
  19. AhmetN

Keşke bir süre kullanıp daha detaylı bir inceleme yapsaydınız. Oyun testleri, sağlık testleri, sıcaklık testleri vs. içeren bir inceleme herkes için daha faydalı olacaktır. (Bu yorum konunun ilk hali için yapılmıştır. Konuyu güncellendikten sonra okuyan üyelerin bu mesajı dikkate almasına gerek...
Top Bottom