Arama sonuçları: *

1. Alı Yldz

İnceleme MONSTER ABRA A5 V15.5 İNCELEMESİ!!!

Mükemmel sunum olmuş elinize sağlık hocam.
  2. Alı Yldz

GTA 3 beta versiyonu inceleme

Benim bile öyle anılarım oldu Vice City de karşı geçmek için SEAWAYS hilesini yazıp giderdim en beğendiğim araba sabre turbo mabilu klüpünü girerdim minigun ile tarartım herkese ve diyer en favorim görevler ise iskelet görevleri küçükken ben onu panda diyordum panda gibi gözüküyor du. Ahh o...
  3. Alı Yldz

GTA 3 beta versiyonu inceleme

D.A forum dekilerden herkese selamlar bu konumuzda GTA3'un beta sürümü hakında konuşacağız. 1-Karakterler : GTA 3'un ana karakteri Claude Speed'in bir çok farklı tasarımdan geçildi. Diğer resimler, farklı saçlı ve daha tombul bir görünüme sahip daha son bir Claude'u göstermektedir...
  4. Alı Yldz

Rehber Asus, Gigabyte, MSI anakart için işlemci UV rehberi

Konu eski ama Elinize Sağlık mükkemel bir rehber.
  5. Alı Yldz

Rehber Detaylı Windows 10-11 yükleme/temiz kurulum rehberi

Ha tamam. Birde Rehber mükkemel olmuş Eline Sağlık bu arada.
  6. Alı Yldz

Rehber İNTEL Laptoplarda bazı oyunlarda tam ekran olmuyor sorunu çözümü

Bişey değil ben elimden gelinceye kadar yardım etmeye çalışıyorum eğer bir yanlışım var ise bana bildiriniz.
  7. Alı Yldz

Rehber Display Driver Uninstaller (DDU) ile sürücü kaldırma Rehberi

Bişey soracam bu konuyla ilgili : 1-Ben de tek bir grafik kartı var örneğin drive silince görüntü alabiliyor mu yoksa siyah ekran mı oluyor ? 2-Ekran Kartı değiştirecem ama APU bir grafik birimi kullanıyorum dahili grafik birimini silmeye gerek var mı ?
  8. Alı Yldz

Rehber Detaylı Windows 10-11 yükleme/temiz kurulum rehberi

Biostar Anakartlarda hangi ayarı yapmalıyım Windows 11 için.
  9. Alı Yldz

Rehber İNTEL Laptoplarda bazı oyunlarda tam ekran olmuyor sorunu çözümü

İntel laptoplarda nasıl tam ekran olunur : 1-Başlat menüsüne intel grafik kontrol proıgramı çalıştıyorsunuz 2-Solda Video menüsüne tıklıyorsunuz 3-Ölçeklendirme kısmına "EKRAN ÖLÇEKLİĞİNİ KORU" seçiniz Görselden bakıp öyle ayarları yapabilirsiniz. NOT : Eğer bir yanlışım var ise bana bildiriniz.
Top Bottom