Arama sonuçları: *

1. A

Rehber Samsung Telefon Ayarları!

Eline sağlık ama bu tarz cihazları alan kişiler kapatılmalı dediğin özellikleri kullanmak için alıyorlar. Cihazım 120hz olsun ekranı süreklı akıcı göreyim istediğim için para verdim ben. 60hz kullanıp pil performansını iyileştirmeye çalışmak istemem asla. AOD bu telefonda kullandigim büyük...
  2. A

İnceleme Aliexpress'den Data Frog S80 Gamepad İncelemesi

gaz fren ayarı olsa mis gibi gamepad ama sırf o olmadığı için almamıştım yoksa fiyatının en iyisi olduğu kesin
  3. A

Rehber VPN Olmadan Giriş Engeli Olan Sitelere Nasıl Girerim._V2.0

Ekran kartı yok şu an gelince denerim en kısa zamanda
  4. A

Rehber VPN Olmadan Giriş Engeli Olan Sitelere Nasıl Girerim._V2.0

Goodbyedpi olanı geçenlerde kurmuştum ama bazı oyunlarda cidden ping sorunu var. Bunda öyle bir sorun var mı?
  5. A

Rehber Vpn olmadan giriş engeli olan sitelere girme.

Uzun zamandır aradığım program buydu ve birden karşıma çıktı. Allahın sevdiği kuluyum herhalde :)
  6. A

İnceleme ViewSonic VX2780-2K İncelemesi

Umarım. Bu fiyata ips fhd iyi bir monitör almak yerine orta halli 2k monitör almak çok mantıklım hem sistemin düşükse ilerde rahat rahat upgrade yaparsın. Bu fiyatta en mantıklı monitör seçeneği bu.
  7. A

Alıcam alamıyorum fiyatı bi 10300 oluyor bi 6800 oluyor. Param varken fiyatı pahalı param yokken fiyadı ucuz oluyor. Denk getircem umarım. Ay sonuna kalmadan almayı hedefliyorum
  8. A

Monitör hakkında merak ettiğim her şeyi incelemende yazmışsın teşekkür ederim. Umarım 1 ay içerisinde ben de bu monitörü alacağım.
Top Bottom